In-Italias nyhetsbrev

Tidigare nyhetsbrev


Läs om: Det finns rabatter att hämta om du bokar nu, REKOMMENDATIONER TILL DIG, Carolines utvalda färskvattenbad, Italiens bidrag till världens 7 nya underverk

Läs om: Badsemester i Norditalien!, REKOMMENDATIONER TILL DIG, Marcus TOP 3 över vingårdar i Italien, Cannelloni di zucca e purea di radice amara

Läs om: Förhandsreservera ditt boende i hela Italien!, REKOMMENDATIONER TILL DIG, Carolines favoritstäder vid Gardasjön, ...om Jul i Italien!

Läs om: Cinque Terre, REKOMMENDATIONER TILL DIG, Allans favorithotell i Italien, ...en fristående pool beror på hänsyn för naturen?

Läs om: Italien genom molnen, Syditalien, Solveigs tips till bilfri och barnfri get-away, REKOMMENDATIONER TILL DIG, Il Trionfo della marescialla

Läs om: Få allt och lite till!, Marcus favorit design-hotell i medeltidsstäder, REKOMMENDATIONER TILL DIG, ... världens kanske vackraste strand ligger på det norra Sardinien?

Läs om: Boka din sommarvilla nu!, Linos favoritvillor i Toscana, REKOMMENDATIONER TILL DIG, Dolce invernale från Villa I Poggioli

Läs om: Eldsjälen bakom din semester: Davide, Bevione och det oemotståndliga skapandet från Piemonte, In-Italias TOP 3, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Panelle siciliane – sicilianska kikärtpannkakor.

Läs om: Möt eldsjälen bakom din semester: Dario och hotellet i Barbarernas Land, In-Italias TOP 3, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Cinghiale in dolceforte – toskanskt vildsvin i sötsur sås.

Läs om: Möt eldsjälen bakom din semester: Guja och alphotellet på Italiens kant, In-Italias TOP 3, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Torta caprese – choklad-mandelkaka från Capri

Läs om: Möt eldsjälen bakom din semester: Gianluigi och det genuina Toscana, In-Italias TOP 3, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Mamma Luisa om basilika

Läs om: Nytt från In-Italia: Boka hyrbil utan överraskningar, Möt eldsjälen bakom din semester: Domenico och oasen vid Gardasjöns bredd, In-Italias TOP 3, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Sformato di cavolfiore – italiensk blomkålsgratäng

Läs om: Möt eldsjälen bakom din semester: Sergio och äventyret mellan de två vulkanerna, In-Italias TOP 3, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Coda di rospo con crema di piselli – marulk med ärtkräm

Läs om: ”Var ska vi bo?” – Residence Paradise i Peschici, Apulien, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Den Italienska Riviera eller den norra Adriatiska kusten?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Sebadas – frityrstekta kakor med ostkräm från Sardinien

Läs om: ”Var ska vi bo?” – Palazzo Vingius i Minori på Amalfikusten, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Föredrar du renässans eller barock?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Crostata alla confettura – aprikosmarmeladtårta

Läs om: ”Var ska vi bo?” – Terrazza Montevecchio i Rom, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Piemonte eller Toscana?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Ravioli dolci con la ricotta al rum – söta ravioli med ricotta och rom

Läs om: Nytt från In-Italia: Flyg direkt till Amalfikusten, ”Var ska vi bo?” – Residence Porto Letizia i Porlezza, Luganosjön, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Ska du välja lägenhet eller hotell?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Focaccia – saftigt bröd från Ligurien

Läs om: ”Var ska vi bo?” – Agriturismo Montalbino i Montespertoli, Toscana, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Rom på två vis – Trastevere eller Prati?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Panpepato – små Julkakor från Umbrien

Läs om: ”Var ska vi bo?” – B&B La Terrazza dei Pelargoni i Ventimiglia, Ligurien, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: På tur vid sjöarna i Norditalien, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Zuppa di ceci Baldovino-style – Kikärtssoppa

Läs om: ”Var ska vi bo?” – Casa La Vite i Abbadia San Salvatore, Toscana, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Italiensk TV – från Berlusconi till Letta, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Timm Vladimirs Risotto med svamp

Läs om: Var ska vi bo?” - Azienda Agricola Bellavista i Lajatico, Toscana, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Kom ihåg att förbeställa din biljett till Vatikan- musset i ROM, Visste du att..., Mamma Luisas kök: Congole, patate, salsicce di Marche – musslor med potatis och italiensk korv

Läs om: ”Var ska vi bo?” - Gallery Hotel Recanati i Recanati, Marche, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Hotell med restauranger som är värda ett besök, Visste du att..., Mamma Luisas kök: Insalata di limone proci diano – Citronsallad från Procida

Läs om: Nytt från In-Italia: Operan i Verona fyller år och firar Verdi!, ”Var ska vi bo?” – B&B Entro le Mura i Bergamo, Lombardiet, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Pratisk förstahjälpen kit till Italienresan, Visste du att..., Mamma Luisas kök: Timm Valdimirs pizza och ramslökspesto

Läs om: Nytt från In-Italia: HÖG-hastighets tåg till LÅG-pris., ”Var ska vi bo?” – Hotel Abruzzo Marina i badorten Silvi Marina, Abruzzo, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Bra att veta inför, under och efter semestern, Visste du att..., Mamma Luisas kök: Nocino från Masseria Santa Lucia i Molise

Läs om: Nytt från In-Italia: Mamma Luisa hämtar inspiration hos kända danskar, ”Var ska vi bo?” – Loano 2 i Loano, Ligurien, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Ät kakan och ha den kvar– kombinera storstad och strand, In-Italia på Facebook, Visste du att..., Mamma Luisas kök: Pasta Pesto Speciale signerat Marcus Stoltz

Läs om: Nytt från In-Italia: Vi besöker nya och gamla destinationer, ”Var ska vi bo?” – Hotel San Francesco al Monte i Napoli, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Vart ska resan gå – Sardinien eller Sicilien?, In-Italia på Facebook, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Pollo alla diavola – djävulskyckling

Läs om: Nytt från In-Italia: Sardinien för alla!, ”Var ska vi bo?” – Relais San Damian i Imperia, Ligurien, In-Italias TOP 3, In-Italia på Facebook, Bli klokare på Italien: Italiendrömmar – när ska vi egentligen resa?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Riskakan Torta di Riso från regionen Emilia-Romagna

Läs om: Nytt från In-Italia: Läs om Kalabrien i Sveriges ledande Italien-magasin, ”Var ska vi bo?” – I Veroni i Pontassieve, Toscana, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Toppen av poppen i Stövellandet, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Grissini – Piemontesiska brödpinnar

Läs om: Nytt från In-Italia: Nu flyger SAS direkt till Sardinien och Sicilien, ”Var ska vi bo?” – Residence Porto Letizia i Porlezza vid Luganosjön, In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: På med kängorna – vandring i Toscana, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Spaghetti alla carbonara – spaghetti med bacon, ost och ägg

Läs om: Julklappstips från magasinet Solo Italia, Nytt från In-Italia: Många nya fördelar för dig, ”Var ska vi bo?” – Alla Collina sul Mare i Pompeiana (Ligurien), In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Vi glädjer oss i denna tid..., Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Brutti ma Buoni – fula men goda mandelkakor

Läs om: Nytt från In-Italia: Sätt din prägel på nyhetsbrevet!, ”Var ska vi bo?” – Agriturismo La Meridiana vid Lanuvio (Rom), In-Italias TOP 3, Bli klokare på Italien: Varför välja mellan Italien och Frankrike?, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Osso buco al Pomodoro – Kalvlägg i tomatsås

Läs om: Nytt från In-Italia: Besök din favoritdestination både sommar och vinter, ”Var ska vi bo?” – Ca’ Vettor i Bardolino (Gardasjön), In-Italia’s TOP 3, Bli klokare på Italien: ... och bli varmare på de varma källor, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Pappa al pomodoro – toskansk tomatvälling

Läs om: Nytt från In-Italia: Här semestrar In-Italias medarbetare!, ”Var ska vi bo?” – Hotel Poggio degli Ulivi i Rodi Garganico (Gargano Nationalpark, Apulien), Bli klokare på Italien: IGP, SGB, PGI, DOP, SUB, PDO, STG, GTS, TSG ..., Visste du att..., Mamma Luisas kök: Zuppa di fagioli borlotti – soppa med borlotti-bönor

Läs om: Nytt från In-Italia: Förälskad i Rom, ”Var ska vi bo?” – Dalla Rosa Alda i San Giorgio di Valpolicella (Valpolicella, Veneto), Bli klokare på Italien: Det italienska skolsystemet för i tiden och idag, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Polpette al Pomodoro – köttbullar i tomatsås

Läs om: Nytt från In-Italia: Kör till Italien säkert och bra på din bilsemester, Fantastiskt prenumerationserbjudande från Italienmagasinet Solo Italia, ”Var ska vi bo?” – Hotel Cristallo i Alagna Valsesia (Valsesiadalen, Piemonte), Bli klokare på Italien: En marknadsupplevelse i Italien, Visste du att..., Mamma Luisas kök: Ratafià alle foglie di amarena– körsbärsbladslikör från Masseria Santa Lucia i Molise

Läs om: Nytt från In-Italia: Turistskatt införs i Italien, ”Var ska vi bo?” – Villa I Poggioli i Ameglia (Cinque Terre, Ligurien), Bli klokare på Italien: Ett förfriskande stänk, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Zuppa di pesce e molluschi – fisk- och skaldjurssoppa

Läs om: Nytt från In-Italia: Cinque Terre liknar sig själv igen, ”Var ska vi bo?” – Agriturismo Santa Maria Maddalena i Budrio (Emilia-Romagna), Bli klokare på Italien: Ute & Inne i Sverige & Italien, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Pomodori con riso + crostino con mozzarella e acciughe – Risfyllda tomater + bröd med mozzarella och sardeller

Läs om: Nytt från In-Italia: Den eviga staden – det växande programmet, ”Var ska vi bo?” – Molise, Bli klokare på Italien: Det var en gång ... en fin italiensk kungafamilj, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Ciambellone – sockerkaka

Läs om: Nytt från In-Italia: Nya medarbetare = ny expertis, ”Var ska vi bo?” – Casa Lazzaro i Siena, Toscana, Bli klokare på Italien: Flytande kultur – Toscanas heliga droppar, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Ribollita – tjock toscansk kålsoppa

Läs om: Nytt från In-Italia: Ryanair öppnar Malmö – Pisa!, ”Var ska vi bo?” – Hotel Lungomare i Cesenatico, Emilia-Romagna, Gå inte miste om Cividale del Friuli i regionen Friuli, Bli klokare på Italien: Miljömedveten semester, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Spaghetti al ragù bolognese – spaghetti med köttfärssås

Läs om: Nytt från In-Italia: In-France nu sjösatt, ”Var ska vi bo?” – Agriturismo L’Uva e le Stelle i Friuli, Gå inte miste om Norditaliens Sjöar och firandet av Sant’Antonio Abate i Abruzzo, Bli klokare på Italien: ”Berätta för oss vem ni är, så berättar vi vilken semester ni ska på!”, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Barilla-undersökningen och Mamma Luisas Spaghetti al pomodoro e basilico

Läs om: Nytt från In-Italia: In-Italia får en lillebror ..., ”Var ska vi bo?” – B&B Zia Maria i Napoli, Gå inte miste om Bisceglie (Apulien) och julkrubborna, Bli klokare på Italien: Made in Sweden i Italien, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Cannoli siciliani – Sicilianska kakrör med ricottafyllning

Läs om: Nytt från In-Italia: ”Min bokning” går av stapeln, ”Var ska vi bo?” – Hotel Villa Scapone i Gargano Nationalpark, Apulien, Gå inte miste om strand & skidåkning under en och samma dag samt olivplockning (Sicilien/Toscana) , Bli klokare på Italien: Världskända italienare, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Orecchiette con le cime di rape – Pasta med majroveblad

Läs om: Nytt från In-Italia: Få det du pekar på!, ”Var ska vi bo?” – B&B San Teodoro i Albenga, Ligurien, Gå inte miste om Ferrara och Ravenna (Emilia-Romagna) samt Tryffelfestival i Alba (Piemonte), Bli klokare på Italien: En brännhet kastanj, Visste du att ..., Mamma Luisas kök: Castagnaccio della Garfagnana – Toscansk kastanjekaka

Läs om: Nytt från In-Italia: Danskt toppbetyg till den toscanska vingården Cesani, ”Var ska vi bo?” – Muà Room & Breakfast i Bologna, Gå inte miste om Palio di Asti (Piemonte) och Chianti Classico-arrangemang i Greve in Chianti (Toscana), Bli klokare på Italien: Italien på kors och tvärs, Visste du att ... , Mamma Luisas kök: Parmigiana di melanzane siciliana - auberginrätt med parmesan från Sicilien

Läs om: Nytt från In-Italia: Turistskatt är nu en aktualitet i flera av Italiens sevärda städer, ”Var ska vi bo?” – B&B Arte e Natura i Negrar, Valpolicella, Gå inte miste om de Eoliska Öarna och musikfestivalen La Notte della Taranta i Apulien, Visste du att ... , Mamma Luisas kök: Aragosta alla Catalana – Catalansk hummersallad från Alghero

Läs om: Nytt från In-Italia: Italien kommer upp på hela 233 stränder med Blå Flagg i år, ”Var ska vi bo?” – Hotel Gutkowski i Siracusa, Bli klokare på Italien: Det populäraste köket!, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Fiori di zuccini ripieni e fritti – fylda, frityrstekta squashblommor

Läs om: Nytt från In-Italia: Nu kan du även ö-luffa i Italien, ”Var ska vi bo?” – Hotel Panorama vid Gardasjön, Bli klokare på Italien: Dario Fo – en osedvanligt engagerad tillrättavisare i samhället, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Panna cotta

Läs om: Nytt från In-Italia: Få fullt utbyte av www.in-italia.se , ”Var ska vi bo?” – Ristoro del Cavaliere i Garfagnana (Nordväst-Toscana), Gå inte miste om marknad i Bologna, öppen vinkällare i Apulien och H.C. Andersen-festival i Sestri Levante, Bli klokare på Italien: Italienska semesterbubblor, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Malfatti di spinaci e ricotta – hemmalagad pasta med spinat och ricotta

Läs om: Nytt från In-Italia: Vi har funnit marknadens bästa biluthyrning i Italien, ”Var ska vi bo?” – Residenza Valverde i Cesenatico, Gå inte miste om Canyoning i Garfagnana och Wagners musikaliska Ravello på Amalfikusten, Bli klokare på Italien: Amalfikusten – låter härligt men är det inte besvärligt?, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Vellutata di piselli e gamberetti – ärtkräm med räkor

Läs om: Nytt från In-Italia: nytt direktflyg Stockholm – Kalabrien!, Mer nytt från In-Italia: Det är drag om semesterbostäderna, ”Var ska vi bo?” – Due Relais vid Vietri sul Mare på Amalfikusten, Gå inte miste om Stintinos stränder, kalkon-lopp i Apulien och åsnelopp i Torrita di Siena, Bli klokare på Italien: Pasta, pasta, pasta och ännu mera pasta, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Saltimbocca alla Romana – Saltimbocca på romerskt vis

Läs om: Nytt från In-Italia: Inga prisstigningar i 2011, ”Var ska vi bo?” – Villa Santa Maria in Foris i Ravenna, Emilia-Romagna, Gå inte miste om Il Vinario di Furio i Siena och karnevalen i Venedig, Bli klokare på Italien: Italiensk bilkultur efter konstens alla regler, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Carpaccio di bresaola radicchio e noci – vinter carpaccio

Läs om: Nytt från In-Italia: In-Italias nyhetsbrev i (ny) form, Mer nytt från In-Italia: Dragkamp om Italien i Påsken, ”Var ska vi bo?” – Villa di Capovento i Chianti vindistrikt, Gå inte miste om Riva del Garda, la Festa della Befana och Palio i Buti, Bli klokare på Italien: Berlusconi – modern furste eller harmlös problemmakare?, Visste du att … , Mamma Luisas kök: Minestrone di farro – dinkelsoppa från det nordliga Toscana

Läs om: Nytt från In-Italia: In-Italia flyttar och bytar stadsdel, Mer nytt från In-Italia: Rom introducerar turistskatt, Tema: När trädgården är annat än ogräs och maskrosor – del II, Månadens boende: Appartamenti Astoria i Bologna, Månadens resmål: Garfagnana i Toscana, Visste du att … , Månadens recept: Penne all’arrabbiata – Penne ’angry style’ i stark tomatsås

Läs om: Nytt från In-Italia: Boka nu och betala senare, Fototävling, Tema: Citroner – Ta det sura med det söta, Månadens boende: Hotel Punta Maquinaz i Cervinia (skidor), Månadens resmål: Siena och Florens i Toscana – A Tale of Two Cities , Visste du att ... , Månadens recept: Acciughe crude di Campania – citronmarinerade ansjovis från Amalfikusten

Läs om: Nytt från In-Italia: Vi har blivit tilldelade E-märket, Fototävling, Tema: Allas vårt Italien (kundernas favoriter), Månadens boende: Agriturismo Due Carpini, Valdobbiadene i Veneto , Månadens resmål: Chiavari i Ligurien, Visste du att … , Månadens recept: Risotto al tartufo – Risotto med tryffel

Läs om: Nytt från In-Italia: Retake Rome – frivilliga håller Rom rent, Fototävling, Tema: När trädgården är annat än ogräs och maskrosor – del I , Månadens boende: Hotel Cannobio i Cannobio, Maggioresjön, Månadens resmål: Favignana vid Siciliens västkust, Visste du att … , Månadens recept: La Pizza napolitana – napolitansk pizza

Läs om: Nytt från In-Italia: Italiens ’gay-friendly’-destinationer vinner mer och mer plats, Fototävling, Tema: Jordens diamanter – en inblick i tryfflar, Månadens boende: Relais Ca’ Maffio i Roncade, Veneto , Månadens resmål: San Lorenzo-kvarteret i Rom, Visste du att … , Månadens recept: Pasta alla crema di noci – pasta med valnötskräm

Läs om: Nyhet från In-Italia: Båtturer på Amalfikusten och till Capri – i privat båt!, Fototävling, Tema: Bensin i blodet och Fiat i hjärtat, Månadens boende: Ristoro del Cavaliere i Piazza al Serchio, Toscana, Månadens resmål: Desenzano del Garda vid Gardasjön, Visste du att … , Månadens recept: Rosmarin-glass

Läs om: Nytt från In-Italia: I De Tre Tenorernas fotspår – opera i Caracallas Termer, Fototävling, Tema: Sagre och heliga dagar i Italien, Månadens boende: Hotel Sette Archi, Ameglia i Ligurien, Månadens resemål: Kanalbyn Comacchio, Emilia-Romagna, Visste du att … , Månadens recept: Crostini med ärt- bönpurè och ärt-bönpuré och pecorino – små rostade bröd med fyllning

Läs om: Nytt från In-Italia: Få bättre italiensk matförståelse, Fototävling, Tema: Frusna och svalkande godsaker, Månadens boende: Hotel Villa Roncuzzi i San Pancrazio di Russi, Emilia-Romagna, Månadens resmål: Verona, Veneto, Visste du att … , Månadens recept: Vitello tonnato – kalvkött med tonfisksås från Piemonte

Läs om: Nytt från In-Italia: Håll semester i två veckor, betala för en!, Fototävling, Tema: När den feta damen sjunger på italienska, Månadens boende: Hotel Gala Riccione i Riccione, Emilia-Romagna, Månadens resmål: Varenna vid Comosjön, Visste du att … , Månadens recept: Risi e Bisi – venetiansk risrätt med ärtor

Läs om: Nytt från In-Italia: Flyg till lågpris direkt till Forlì … och sen vidare till Sicilien, Fototävling, Golftema – Garanti för hole-in-one: Ger alla möjlighet till golf och Italienupplevelser på en och samma gång, Månadens boende: Hotel Marina vid Viveronesjön, Piemonte, Månadens resemål: Ostuni och Otranto, Apulien, Visste du att … , Månadens recept: Biscotti di Prato – toskanska mandelsnittar

Läs om: Nytt från In-Italia: Cykelsemester i Italien, Fototävling, Skinktema: nöf nöf – varför äta kött?, Månadens boende: Podere il Poggiolo i Chianti vindistrikt, Toscana, Månadens resmål: Caorle på Adriaterkusten, Veneto, Visste du att … , Månadens recept: Spaghetti aglio, olio – spaghetti med vitlök och olivolja

Läs om: Nytt från In-Italia: Gör dröm till verklighet med en Fiat 500, Fototävling , Tema: Vårt egna Italien, Månadens boende: Al Vecchio Convento i Portico di Romagna, Emilia-Romagna, Månadens destination: Finale Ligure, Ligurien, Visste du att … , Månadens recept: Lenticchie in umido con Salsiccia di Cinghiale fra Umbrien – Umbriska

Läs om: Nytt från In-Italia: Sicilien – öarnas krönta drottning, Julgåvan till den som har allt, Fototävling, Tema: Italien året runt – gör dig själv en tjänst, Månadens boende: Residence Le Serre, Torino, Månadens destination: Ett spännande kvarter i Florens, Toscana, Visste du att … , Månadens recept: Panettone – Julkaka med kandiserad frukt och russin från Lombardiet.

Läs om: Nytt från In-Italia: Bli fan av In-Italia på Facebook, Fototävling, Tema: Balsam för kroppen – wellness i Italien, Månadens boende: Sotto Le Cummerse i Locorotondo, Apulien, Månadens destination: Orta San Giulio vid Ortasjön, Piemonte, Visste du att … , Månadens recept: Bagna Cauda från Piemonte – Varm salsa med vitlök och ansjovis

Läs om: Nytt från In-Italia: Nya direkta flygförbindelser från Sverige till Italien., Fototävling: Många fina bidrag också till denna månads fototävling, Tema: Hoppa inte över där den Italienska stenmuren är som lägst!, Månadens boende: Villa La Cerretana B&B i Viterbo, Lazio, Månadens destination: Triora i Ligurien, Visste du att..., Månadens recept: Le Fave dei Morti – allhelgonasmåkakor

Läs om: Nytt från In-Italia: In-Italia reser söderut och hämtar ny kunskap, Fototävlingen fortsätter, Tema: Italiens vackraste medeltidsstäder, Månadens boende: Le Preseglie vid Gardasjön, Månadens destination: Alghero på Sardinien, Visste du att … , Månadens recept: Funghi ripieni – ricottafylda svampar

Läs om: Nytt från In-Italia: Skandinaverna har tagit Ligurien till sig, Tävling: sänd oss era bästa semesterbilder och vinn en resväska, Tema: ”Amore mio, ta mig med till Italien”, Månadens boende: Terrazza Ibernesi i Rom, Månadens destination: Atrani på Amalfikusten, Campania, Visste du att … , Månadens recept: Pappa al pomodoro – Toscansk tomat-brödsoppa

Läs om: Nytt från In-Italia: Italien semester med rabatt, Tema: Gå på vulkaner i Syditalien, Månadens boende: Casa Oliva i Bargni di Serrungarina, Le Marche, Månadens destination: Vinområdet Langhe, Piemonte, Visste du att..., Månadens recept: Milinciani alla parmigiana frå Sicilien – Auberginetimbal med parmesan och tomater

Läs om: Nytt från In-Italia: Kom enklare och säkrare till Italien, Tema: Sätt dig till bords med Medelhavskosten, Månadens boende: Maison Tissiere i Antey Saint André, Aostadalen, Månadens destination: Bard, Aostadalen, Visste du att … , Månadens recept: Panzanella – brödsallad med tomater från det centrala Italien

Läs om: In-Italia firar 10-årig födelsedag med vinprovning i Italien till halva priset, Nytt från In-Italia: Opera i amfiteatrar och i de stora operahusen, Tema: Vin – Italiens hjärteblod , Månadens boende: Sextantio Albergo Diffuso i Santo Stefano di Sessanio, Abruzzo, Månedens destination: Cervia – Milano Marittima, Emilia-Romagna, Visste du att … , Månadens recept: Frittata alla menta från Lazio – Omelett med mynta och pecorino-ost

Läs om: Nytt från In-Italia: Boka vinprovning på Italiens skönaste vingårdar, Tema: Semester i otraditionella storstäder, Månadens boende: Relais Villa d’Assio i Colli sul Velino, Lazio, Månadens destination: Elba Ö, Toscana, Visste du att … , Månadens recept: Colomba Pasquale – traditionell påsk-kaka från Lombardiet

Läs om: Nytt från In-Italia: Få styr på din äventyrslust med en av våra resrutter, Tema: Som smort i olivolja, Månadens boende: Villa Allegra, Miasino vid Ortasjön, Månadens destination: Minori på Amalfikusten, Visste du att … , Månadens recept: Tortellini alla Medici från Firenze – Tortellini med färska ärtor, svamp och skinka i en krämig sås

Läs om: Nytt från In-Italia: Trygghet upp till semestern med Gouda avbeställningsförsäkring, Tema: ”Stövellandet” med stövlar på - vandringsturer i Italien, Månadens boende: Villa Rosmarino i Camogli, Ligurien, Månadens destination: Manarola i Le Cinque Terre, Ligurien, Visste du att … , Månadens recept: Le Sardelle in Soar – sardiner på venetiansk

Läs om: Nytt från In-Italia: Flygbolaget Cimber lanserar nya direkta flygrutter till Italien från Köpenhamn, Tema: Italien i barnens ögon, Månadens boende: Villaggio Ducale i Bibione Lido del Sole, Veneto, Månadens destination: Urbino i regionen Marche, Visste du att … , Månadens recept: Crostini med cannellinibönor och vitlök – små skivor rostat bröd med fyllning.

Läs om: Nytt från In-Italia: Flyg enkelt och billigt till Italien, Tema: Italienska designkläder för en spottstyver, Månadens boende: Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia, Toscana, Månadens destination: Alba i regionen Piemonte, Visste du att … , Månadens recept: Panforte från Siena

Läs om: Nytt från In-Italia: Se vem du pratar med, Tema: Italien i förklädnad, Månadens boende: Hotel Villa Madruzzo, Trento, Månadens destination: Sabaudia, Lazio, De underliga italienarna, Visste du att … , Månadens recept: Fritto misto Ascolano – friterade grönsaker från Ascoli i regionen Marche

Läs om: Nytt från In-Italia: Nyhetsbrevet fyller 1 år, Tema: Söt, sötare, sötast – de italienska konditoritraditionerna, Månadens boende: Villa Verdi, Anzio nära Rom, Månadens destination: Lucca i Toscana, De underliga italienarna, Visste du att … , Månadens recept: Tartufo (italiensk tryffel) från glassbaren L’Angolo di Gelato i Florens

Läs om: Nytt från In-Italia: Var kommer hotell och semesterbostäderna ifrån?, Tema: I svenskarnas fotspår, Månadens boende: Maso di Villa, Susegana i regionen Veneto, Månadens destination: Monti-kvarteret i Rom, De underliga italienarna, Visste du att ..., Månadens recept: Insalata di Arance (Siciliansk apelsinsallad)

Läs om: Nytt från In-Italia: Var håller In-Italia själv semester?, Tema: Marmor – det hårdaste och kallaste naturmaterialet, Månadens boende: Hotel Cortese i Armeno, Piemonte (mellan Maggioresjön och Ortasjön), Månadens destination: Alberobello i regionen Apulien, De underliga italienarna, Visste du att …, Pasta alla Norma (Sicilienskt recept på pasta med auberginer)

Läs om: Nytt från In-Italia: Den sicilianska nordkust under förstoringsglaset, Tema: En semester i sus och dus, Månadens bostad: Castello di Spaltenna, Gaiole in Chianti, Toscana, Månadens destination: Capo Vaticano i Calabrien, De underliga italienarna, Visste du, att …, Månadens recept: Risotto med Cotechino-korv och vårlök

Läs om: Nyheter från In-Italia: Några In-Italia konsulenter har varit på resande fot... , Tema: Ortasjön bjuder på helhjärtade upplevelser, Månadens boende: Hotel Eremo Gaudio, Varenna vid Comosjön, Månadens destination: Vinområdet Strada del Prosecco i regionen Veneto, De underliga italienarna, Visste du att…, Månadens recept: Minestra di asparagi (Sparrissoppa)

Läs om: Nytt från In-Italia: Mer fröjd för ögonen på www.in-italia.se , Tema: Den stora strandguiden, Månadens boende: Hotel Langhe, Alba i Piemonte, Månadens destination: Sperlonga i regionen Lazio, De underliga italienarna, Visste du, att …, Månadens recept: Sicilianska köttbullar med vitvin, citron och lagerblad

Läs om: Biltema: Italienarna har bensin i blodet, Månadens boende: Casa sul Mare, Polignano a Mare i Apulien, Månadens destination: Scala på Amalfikusten, De sanslösa italienarna, Visste du att …, Månadens recept: Salsa Verde (grön salsa) från Piemonte

Läs om: Nyheter från In-Italia: Varför boka din Italien-semester hos In-Italia?, Månadens Tema: Exotiska Apuliens 5 färger, Månadens boende: Locanda di San Martino, Matera i Basilicata, Månadens destination: Siciliens barokstäder, De sanslösa italienarna, Visste du att…, Kultur, Månadens recept: Penne med sardiner och Plommon tomater

Läs om: Nyheter från In-Italia: Avfallsstrejk i Napoli berör inte In-Italias kunder, Månadens Tema: Flyg direkt till Sardiniens storslagna sandstränder, Månadens boende: Tenuta Mandra Edera i Abbasanta på Sardinien, Månadens destination: Chioggia i regionen Veneto, De sanslösa italienarna, Visste du att …, Månadens recept: Toskansk kycklingleverpaté

Läs om: Nytt från In-Italia, Kaffetema: Dyk ner i kaffekoppens välbefinnande universum, Månadens boende: Albergo Castiglione, Castiglione Tinella i Piemonte, Månadens destination: Camogli, Ligurien, De besynnerliga italienarna. Finurliga historier från Italien, Visste du att..., Kultur: Vi rekommenderar och böcker, Månadens recept: Italiens kultdessert