In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Mamma Luisa hämtar inspiration hos kända danskar

Mamma Luisa lovar i denna månad avslöja var hon hittar inspiration när de flesta inspirationskällorna har använts. Den regelbundne läsaren vet, att hon har samarbetat med den svenske kändiskocken Stefano Catenaccio – och det var ett mycket givande samarbete. Nu för tiden leker hon med tanken att inleda ett samarbete med den danske folkkära kändiskocken Timm Valdimir, som håller till i Valby, Köpenhamn.

Mamma Luisa har tidigare låtit sig inspireras av våra nordiska kockar för att se, höra och smaka på, hur de tolkar den italienska maten, som vi älskar så högt – särskilt här på In-Italia. Och under denna period arbetar hon fram ett samarbeta med den tidigare komikern, danska mästerkock vinnaren Timm Valdimir, som under hösten 2012 öppnade en matskola i vackra industrilokaler nära perrong 1 på Valby station i Köpenhamn (www.timmvladimirskoekken.dk)

Hon har kommit så långt med sina planer, att hon under maj kommer besöka köket och personligen få ta del av spännande material, som hon kan dela med sig till In-Italias läsare under sommaren.

Du bör därför noga följa oss om du också vill ta del av Timm Valdimirs tolkningar av den italienska maten.

Varma vårhälsningar från Mamma Luisa & In-Italia.