In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Sardinien för alla!

Det händer saker på flyghimlen hela tiden, rutter stängs och nya tillkommer. En av de destinationer, som många flygsällskap satsar på under 2013 är Sardinien. Nu kan man faktiskt flyga direkt till Cagliari (södra Sardinien) från både Stockholm (Arlanda) och Köpenhamn (perfekt för sydsvenskarna), till Olbia (Costa Smeralda) från Stockholm Arlanda samt till Alghero (västra Sardinien) från Stockholm (Skavsta) samt Göteborg (City). Så oavsett vilken del av Sardinien man önskar besöka finns det fina direkta flygmöjligheter. Lägg därtill en uppsjö av flyg med en mellanlandning.

När det är enkelt att resa till en destination, ska det gärna också finnas ett stort urval av hotell och semesterboende att välja mellan. På Sardinien har vi drygt 70 ställe att välja mellan – där ibland naturligtvis en massa nyheter i vår online-katalog.

Då In-Italia slog fast att det skulle bli så enkelt att resa till Sardinien i år reste vi snabbt dit för att hitta nya, härliga boende som vi alla går och letar efter. Bland nyheterna finner man både klassiska strandhotell i stadsmiljö, personliga och mysiga B&B, fina semesterlägenheter och inte minst de så eftertraktade lantställe (på italienska: agriturismo) med både pool, lokalt kök och behagligt köravstånd till kustens inbjudande sandstränder.

Hitta ditt hotell eller semesterboende på Sardinien här eller ring oss på 040 60 60 499 för vägledning.

Se översikt över flygförbindelser här.