In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Här semestrar In-Italias medarbetare!

Vilken bil kör mekanikern själv och hur bor inredningsarkitekten? När fackmannen själv väljer sina produkter så är det en klar kvalitetsstämpel! Nu lyfter vi ett hörn för var In-Italias egna medarbetare, som i arbetets regi ofta reser fram och tillbaka över landet i norr, söder, öster och väster, själva semestrar i Stövellandet.

När man förmedlar nästan 2000 hotell och semesterbostäder i Italien så uppstår det bland In-Italias medarbetare emellanåt några klara favoriter där vi själva önskar att semestra, när tillfället presenterar sig. Dessa hotell- och semesterbostadsfavoriter ligger spridda över hela Italien och är av helt olika karaktär efter om syftet är romantiskt, avkopplande eller t.ex. barnfamiljvänligt.

Bland dessa speciella ställen hittar man bland annat Relais San Damian (Ligurien) för kräsna par, Hotel Silvio (Comosjön) för livsnjutarna och Hotel Leopold (Ligurien) till de bekväma och pool/havsälskarna. I centrala Italien har In-Italias medarbetare valt det läckra lantstället med lägenheter I Veroni (Toscana) och det urtoscanska Campo agli Olivi (Toscana) – och längre söderut är valet fallit på det romantiska Hotel Villa Scapone (Gargano NationalparkApulien).

Hotel Silvio
Hotel Villa Scapone


Pssst: Använd gärna denna kvalitetssäkring och erkännande för att planera en hösttur till Italien eller var säker på redan nu få plats inför nästa års sommarsemester.