In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Nya medarbetare = ny expertis

Hos In-Italia sätter vi en ära till att kunna bidra med olika bakgrund – både utbildningsmässigt och kulturellt, och i det hela taget ha något personligt med i bagaget. Det betyder att vi t.ex. har italienkunniga medarbetare som förstår sig fint på barnfamiljernas behov, andra har bred kunskap i det gastronomiska Italien eller har kanske erfarenhet med exotiska ö-hopp. Nyligen har vi välkomnat tre nya resekonsulenter hos oss.

Johanna

Johanna är svensk och känner Roms kvarter som sin egen byxficka. Hon har bott i Perugia i Umbrien och hennes hjärta slår för det mesta av Italien. Johanna rådger mest svenska och danska kunder.

Heidi

Heidi är norska men talar även flytande danska med sina rötter i de norska fjällen. Hon har varit länge i resebranchen och rest Italien runt på kors och tvärs. Heidi har bott vid Gardasjön på 1990-talet.

Brian

Brian är en viktig och oundviklig bricka i vårt nya projekt med Frankrike. Den nya semesterbostadsförmedlaren heter naturligtvis In-France, och på www.in-france.se kan du boka hotell eller semesterbostad både i Paris, Provence, Alsace och Normandiet. Brian är dansk men skulle lika gärna kunna vara en tokig fransman som precis som vi andra är tokiga i Italien håller Brian av naturliga själ Frankrike som sin favorit. Så ska man tala om Montmartre eller Rivieran – är Brian den rätte.

Välkomna önskar vi till Johanna, Heidi och Brian.