In-Italias nyhetsbrev

Exklusiva semesterboende i hela Italien!

In-Italia har under 2007 utvecklat ett fint urval av lyx-boende runt omkring i Italien. Så om man går i bröllopstankar och ska arrangera en bröllopsresa, fira en födelsedag eller bara vill bo väldigt lyxigt under sin semester så har vi boende för er! Från norr till söder erbjuder vi ett fint urval av lyx-boende.
Vårt enorma utbud av boende i hela Italien växer allt eftersom våra gäster blir fler, detta glädjer vi oss till men det kan även medföra att det blir svårare att hitta rätt i denna "djungel" av boende. Därför rekomenderar vi alltid att man kontaktar oss på mail eller telefon för att stämma av att valt / intressant boende är rätt för just er.

Nyhet för hösten är vårt urval av lyx-boende i hela Italien. Nedan finner ni en kort presentation av de lyx-boende vi lagt på vårt program under 2007:

Från norr till söder rekomenderar vi...

Hotel Villa del Quar, San Pietro in Cariano (Valpolicella)
Villa del Quar är klassificerad som ett av de 10 bästa hotellen i Italien och ställets berömda restaurang Arquade som drivs av kökschefen Bruno Barieri har blivit tilldelad 2 Michelin stjärnor* och 3 gyldene gafflar i Gambero Rosso. Äventyret kan börja... Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_3730.asp

Villa Arcadio, Saló (Gardasjön)
Villa Arcadio är ett gammalt kloster från 1500-talet som blivit ombyggt till ett av de mest exklusiva hotellen vid Gardasjön. Det ligger i en olivlund på höjderna få kilometer från Salò och man har en fantastisk utsikt över staden, sjön och bergen. Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_3702.asp

Hotel Splendido, Portofino (Ligurien)
Hotel Splendido är utan tvekan en av de mest exklusiva hotellen i världen, och listan över berömdheter som har bott här kan göras riktigt lång. Hotellet ligger helt paradisiskt i en 4 hektar stor tropisk trädgård, på kullarna ovanför Portofino, och från de många terasserna har man den mest vidunderliga utsikten över havet och den lilla hamnen. Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_4222.asp

Castello di Spaltenna, Gaiole in Chianti (Toscana)
Vad som först framstår som en spektakulär borg är igentligen ett gammalt munkkloster som byggdes utanför den gamla byn. Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_1653.asp

Villa di Piazzano, Cortona (Toscana)
Villa di Piazzano är en imponerande villa belägen på sluttningarna mellan Cortona och Trasimenersjön. Villan med sina eleganta rum och utrymme är av högsta standard och ligger i minst sagt stämningsfulla omginvningar! Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_1932.asp

Hotel Ponte Sisto, Rom (Lazio)
Hotel Ponte Sisto som är uppkallat efter bron Ponte Sisto är ett trevligt förstaklass hotell som ligger Roms historiska centrum med god närhet till Campo dei Fiori samt det spännande kvarteret Trastevere som är fullt av små gator med barer och restauranger. Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_3763.asp

Hotel El Faro, Alghero (Sardinien)
Hotel El Faro ligger på en klippa i den sköna bukten Porto Conto. Här mellan det vackra Capo Caccia och Capo Giglio placerade arkitekten Simon Mossa detta 5 stjärniga hotell på 50-talet. Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortrs_4225.asp

Masseria Torre Coccaro, Fasano (Apulien)
Har du en dröm om att tillbringa din semester i fullständig lyx och historisk charm står Masseria Torre Coccaro och väntar på dig. För oss blev det kärlek vid första ögonkastet! Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_4173.asp

Masseria Don Cirillo, Ugento (Apulien)
Detta är ett snyggt adelshus från 1700-talet men den äldsta delen härstammar enda sen 1400-talet och som blivit förnämligt renoverat och ombyggt till ett snyggt lanthotell av den högsta standard man kan föreställa sig. Här är såväl stämning som standard på topp. Läs mer:
http://www.in-italia.se/resortr_4219.asp

Har ni frågor eller funderingar kring våra lyx-boende står våra duktiga konsulenter till ert förfogande på telefon (040-60 60 499) eller mail: info@in-italia.se