In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: In-France nu sjösatt

I december månad 2011 släppte vi nyheten om ett helt nytt projekt som vi har arbetat på genom en längre tid. Nu begränsar vi oss rent geografiskt inte längre till att endast förmedla hotell och semesterbostäder i Italien: den 1:a januari 2012 lanserade vi semesterbostadsförmedlaren In-France med hotell och boende i Frankrike.

Som våra kunder känner det från In-Italia med boende i Italien så kommer vi nu också förmedla samma service och möjligheter i Frankrike. Med nya medarbetare som brinner för Frankrike, har bott i landet och tänker, talar och andas för det franska kan vi nu erbjuda både lantställe med pool i vinlandskap till romantikerna, familjevänliga semestercenter med flera faciliteter för barnfamiljerna samt intima stadshotell för alla kulturälskare.

Våra hotell och semesterbostäder fördelar sig naturligtvis på både populära destinationer och mer pittoreska och autentiska lokaliteter. I början kommer vår online-resekatalog spänna över geografiska område som Paris, Normandiet, Alsace och Provence med Den Franska Rivieran. Det finns runt 100 hotell och semesterbostäder att välja mellan och i den närmaste framtiden kommer urvalet utvidgas löpande.

Hos In-Italia har flera medarbetare både kunskap om Frankrike och Italien och kan således ge god vägledning till kunder som önskar att kombinera de två länderna, t.ex. i gränsområdet mellan Ligurien och Den Franske Riviera eller Piemonte och Provence.

Du kan alltså redan nu boka din semestervistelse i det frestande Frankrike. Se urvalet av hotell och semesterbostäder på www.in-france.se eller ring till oss på 040 60 60 499.