In-Italias nyhetsbrev

”Var ska vi bo?” – B&B Arte e Natura i Negrar, Valpolicella

Kunderna har som regel inte fel. Och på B&B Arte e Natura är där bland kunderna bred enighet om att värdskapet är på top, frukosten överdådig och det omgivande landskapet mycket inbjudande.

In-Italia’s gäster på stället under 2010 skriver bland annat om ...

VÄRDSKAPET OCH FRUKOSTEN

”Vi hade en härlig tur och mycket tillfreds med allt! Det var ett härligt område och Maria Teresa var en utmärkt värd för oss. Vi skulle mycket tidigt upp och resa den sista morgonen och hade sagt att vi bara ville sticka utan att äta frukost så hon inte skulle behöva gå upp kl. 6, men ändå fanns det ett välsmakande frukostbord klart till oss. Mycket sött av henne.”

”Värdinnan är mycket trevlig och hjälpsam med förslag och information och frukosten är överdådig.”

”Vi ankom till Negrar den 24/6. till vårt bed and breakfast och blev mottagna med öppen famn. Det visade sig vara en riktigt god upplevelse. Maria Teresa var närmast som en mor för oss. Allt var rent och snyggt.”

”Frukosten var super, närmast överdådig, mycket mer än vi kunde äta, varierad och med massor av frukt som vi sätter pris på.”

”Maria Teresa var mycket omsorgsfull.”

UTSIKTEN OCH NÄROMRÅDET

”Utsikten är fin från trädgården och bakom gick vi några riktigt fina turer uppe i vinmarkerna, bergen och skogen. Negrar är ju närmast centrum i Valpolicella-vinområdet så vi smakade en del Amarone-vin i de talrika ”cantine”. Precis något för oss.”

”Ovan på allting en fantastisk utsikt över landskapet från terrassen.”

”Vi besökte några vingårdar i området och fick massor av fina upplevelser. Vi var även i några naturområde på rekomendation av vår värdinna. Praktfull natur och sköna vandringar.”

Kunderna har talat: B&B Arte e Natura är ett ställe där du känner dig välkommen, börjar dagen näringsrikt, har goda möjligheter för utflykter och vingårdsbesök och alltihop till en klart överkomligt pris.

PRISER

På B&B Arte e Natura är det minimumvistelse på endast 2 dagar till SEK 785:- per rum / natt inkl. frukost. Vid vistelse på 6 nätter får man en gratis övernattning.

Läs mer om B&B Arte e Natura i Negrar i Valpolicella och se hela prislistan.