In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Få fullt utbyte av www.in-italia.se

”Vem, vad, var, hur, när och varför” tänker man ofta när man besöker en ny hemsida. De många genvägar och möjligheter för att klicka sig vidare och spara tid har endast ett rejält värde, om användarvänligheten är hög och logiken framträdande.

Få här en snabbkurs i In-Italias startsida så det blir ännu enklare för dig att hämta inspiration till semestern i Italien, navigera runt och boka den rätta semesterbostaden. Välkommen till www.in-italia.se.

I MITTEN

Överst på vår hemsida finner du 8 olika kategorier med semesterformer där du kan klicka dig in beroende på vilken semesterform som intresserar dig. Välj t.ex. mellan Sol och strand, Romantik eller Aktiv semester. Under varje kategori finner du konkreta semesterförslag: klicka t.ex. på kategorin Storstadssemester, scrolla ner och klicka på den stad som du önskar att besöka. Här kommer nya kategorier ge dig möjlighet för att läsa mer om staden, se våra hotell/semesterbostäder i staden, läsa andra kunders upplevelser, hitta utflyktsmål och restauranger samt se avstånd och karta över området. Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på vår In-Italia logga uppe i vänstra hörnet.

I mitten under kategorierna har du möjlighet för att hämta inspiration till semestern och klicka vidare på område eller semesterformer som är markerade som gröna länkar. Där utöver kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och läsa den aktuella utgåvan – och där under kan du se en lista med erbjudande och rabatter i hela Italien.

VÄNSTER SIDA

Uppe i vänster hörn kan du söka efter samtliga semesterbostäder/hotell, destinationer eller utflykter genom att skriva namnet. Alternativ kan du klicka på ’Utvidgad sökning’ för att klicka i dina önskemål och datum för att få konkreta förslag som är lediga till aktuellt pris. Längre ner i vänster sida finner du genväg till nyhetsbrevet, rabatter, resrutter, översikt över flygförbindelser, våra separata skid-site och mycket annat.

HÖGER SIDA

Höger sida av startsidan håller ordning på alla de praktiska informationer som t.ex. kontaktinformation, öppettider, betalningsmöjligheter, vägledning, bokningsregler, användbara länkar samt länkar till våra danska, tyska och engelska sidor. Till sist kan du läsa rekommendationer av In-Italia på Reco.se eller bli fan av oss på Facebook där vi har en aktiv profil med inlägg ca. 3 gånger i veckan.