In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Vi har funnit marknadens bästa biluthyrning i Italien

Nu kan du fullända din Italienssemester genom att hyra din bil via In-Italias hemsida – direkt hos Europas ledande biluthyrnings-portalen Autoescape eller det stora italienska biluthyrningsföretaget Maggiore.

Vi har hos In-Italia använt vintern till att scanna marknaden för de bästa biluthyrningsavtalen i Italien och har valt Autoescape samt Italiens största biluthyrningsfirma Maggiore. Detta har vi gjort tack vare deras användarvänliga web-sida och inte minst pga deras attraktiva priser.

Autoescape

Autoescape erbjuder hyrbilar från bland annat de välkända uthyrningsfirmorna som Hertz, AVIS, Europcar, Maggiore och många fler. Därför rekommenderar vi framöver våra kunder att hänvisa sig till Autoescape när det ska finnas en hyrbil till den kommande semstern i Italien. De kan kontaktas via länk på www.in-italia.se. Hyrning genom Autoescape är smidigt och enkelt på deras hemsida: man väljer period och önskat avhämtning- och lämningsdestination, var efter man får möjlighet att välja den önskade bilen med prisangivning. Hyra hos Autoescape betyder prisgaranti, fria kilometer, inga extra avgifter, alla försäkringar och skatter inkluderat i priset. Mot ett mindre belopp kan man dessutom helt annullera självrisken. Autoescape är oftast billigast och deras weblösning är mycket enkel att använda. De har dessutom support på svenska.

Maggiore

Maggiore är Italiens största biluthyrningsföretag och det kan som regel betala sig att boka direkt hos Maggiore ifall man önskar hämta bilen på en flygplats och lämna tillbaka den på en annan. Deras priser inkluderar i stort sett allting, som man normalt har på sin bil hemma i Skandinavien (bl.a. försäkring utan självrisk) undantaget extra utrustning. Dessutom är deras priser ofta mycket konkurrenskraftiga när man närmar sig avresedatum. Maggiore är Italiens största biluthyrningsföretag och har kontor över hela Italien.

Klicka här för att se priser och boka din hyrbil i Italien