In-Italias nyhetsbrev

Månadens boende: Appartamenti Astoria i Bologna

Centrala, moderna och till bra priser – så enkelt kan man beskriva Appartamenti Astoria. En rad härliga lägenheter i den charmiga universitetsstaden Bologna i det centrala Italien.

Här i Emilia-Romagnas regionshuvudstad erbjuder vi en vistelse i härliga, komfortabla lägenheter på kort gångavstånd från stadens historiska centrum. Här finner du de välkända pelargångarna, de många vackra palats och torg samt de många trevliga butiker och matställen. Här kan du njuta av självständigheten som en vistelse i lägenhet inbjuder till. Att släntra igenom det livliga centrum och slå en tur förbi frukt- och grönt marknaden, smaka på godsakerna för att sedan själv tillbereda en god måltid hemma i lägenheten är en upplevelse som varje livsnjutare bör unna sig själv.

Föredrar man att utforska det lokala köket på några av stadens goda restauranger är Appartamenti Astoria också en utmärkt utgångspunkt. Lägenheterna som är fördelade i två byggnader ligger nämligen så centralt att urvalet av goda restauranger är stort.

Kommer du med tåg till Bologna kan det inte bli mycket smidigare; tågstationen ligger inte mer än 5-10 minuters promenad från lägenheterna.    

Är man trött efter en lång dag i staden finns det möjlighet att slappa och njuta av kvällen på den stora takterrassen på Via Galliera. Terrassen är gemensam för alla lägenheternas gäster.

Läs mer om Appartamenti Astoria i Bologna