In-Italias nyhetsbrev

Månadens boende: Ristoro del Cavaliere i Piazza al Serchio, Toscana

För bra för att vara sant? Nej, Ristoro del Cavaliere är verkligen så trevligt och välskött som det ser ut att vara, och priserna är inte högre. Det enda problem är att få plats.

Vilka fel gömmer sig här?
Nej, det är inget fel i prislistan. Ja, vistelse på endast 2 dygn accepteras även i högsäsongen. Nej, man ska inte betala extra för slutstädning eller något annat för den delen (bortsätt från det ni äter och dricker). Det är faktiskt fortfarande oförståligt för oss att man kan få så mycket för så lite på Ristoro del Cavaliere och efter första årets samarbete så rekommenderade vi dem att höja priserna men det ville de inte så vi får fortsätta kämpa med kundernas misstro: Det kan då inte vara sant att det är så bra som ni skriver till det priset?!

Tillbakalutande livsglädje
Det är svårt att finna fel på Ristoro del Cavaliere vars fyra lägenheter hålls i exemplarisk stil och ordning av den nästan alltid närvarande familjen vars gästvänlighet överträffar det mesta. Det är inte för det att de har behov för intäkterna (kanske anledningen till de låga priserna?) då familjeövehuvudet Roberto är filialdirektör i en av dalens större banker. Vi har sällan mött en mer social och jordnära människa. Dock har vi aldrig sett honom med en mobiltelefon i handen. Saker och ting tar sin tid på Ristoro del Cavaliere och samtidigt är det svårt att finna mer hårt arbetande människor än familjen Davini.

Något för alla
Ristoro del Cavaliere utmärker sig inte bara genom förhållandet mellan pris och kvalitet, utan även genom värdarnas hjärtvarma och vackra omgivningar. Här kan både par och barnfamiljer njuta av tillvaron samt de som både önskar en tillbakalutad semester med fokus på det lokal köket, samt de som söker en aktiv semester kommer älska detta översta hörn av Toscana där maten är lika god som möjligheterna för vandringsturer, mountainbiking, kanotpaddling osv. är otaliga.

Läs mer om Ristoro del Cavaliere i Piazza al Serchio, Toscana