In-Italias nyhetsbrev

Fototävling

Vi får fortfarande många fina semesterbilder från det fotogena Italien och de är alla med om att tävla om det eftertraktade gåvokortet. Varje månad väljer vi ut månadens semesterbild bland de insända.

Månadens livsbekräftande vinnarbild är från höjddragen ovanför Comosjön. Fotografen för denna bild är Birgit från Glumsø i Danmark så infångat denna stämning under en bergsvandring där hon var vittne till de lokala höstmetoder som fortfarande tillämpas. Birgit poängterar mycket riktigt att de gamla damen som bär hö på ryggen och ler glatt är ett uttryck för den livskvalitet man fortfarande har i Italien! Stort grattis till förstaplatsen och tusen tack till alla de andra som varit med i månadens tävling.

Se alla de bilder vi har mottagit här


Det utses en ny vinnare varje månad som blir prisad med ett resepresentkort hos In-Italia på 1.000 sek. Kom ihåg att du fortfarande kan nå att delta i juni månad. För att delta i tävlingen ska du skicka in din bästa semesterbild från Italien till foto@in-italia.se och skriva lite om varifrån bilden är tagen.

Läs mer om fototävlingen här