In-Italias nyhetsbrev

Fototävling

Fototävlingen lever fortfarande och de många semesterminnen från Italien ger In-Italia-medarbetarna lust att själva resa till Italien. Men endast en kan vinna In-Italias resepresentkort till ett värde av 1.000 kr.

Våra många fotoglada kunder har inte legat på latsidan under sin Italiensemester. Bidragen till fototävlingen väller in och att välja en vinnare är svår då alla bilder kan på sitt sett berätta en trevlig historia. Vinnarbilden för mars månad är inskickad av Anne Verde från Sandefjord i Norge. Bilden föreställer ett par lekande familjemedlemmar som äntligen nått fram till deras semesterdröm i Castelfiorentino i Toscana och bär titeln ”Äntligen framme – hoppande glad!” Tack för de många fina bilderna och ett stort grattis till Anne Verde!

Se alla de bilder vi har mottagit här

Det utses en ny vinnare varje månad som blir prisad med ett resepresentkort hos In-Italia på SEK 1.000:-. Kom ihåg att du fortfarande kan nå att delta i april månad. För att deltaga i tävlingen ska du skicka in din bästa semesterbild från Italien till foto@in-italia.se och skriva lite om varifrån bilden är tagen.

Läs mer om fototävlingen här