In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Cykelsemester i Italien

Varför inte förena det behagliga med det aktiva? In-Italia erbjuder nu nya möjligheter runt omkring i Italien för tvåhjulade entusiaster eller för familjen som bara tycker om att tillbringa tiden utomhus för att få en massa trevliga upplevelser.

Nu är det inte längre endast vinprovning, operaupplevelser och matlagningskurser som In-Italia erbjuder sina kunder - ut över hotell och semesterbostäder. Vårt nya cykelprogram ger möjligheter för många nya upplevelser som annars skulle vara besvärliga och komplicerade ifall du själv skulle arrangera det hela när du kommer ner på destinationen.

En cykelrutt ger en enastående möjlighet för att uppleva landskap, sevärdheter och möten med lokalbefolkningen som inte är möjlig i en bil – som ofta har för vana att susa förbi det hela. Samtidigt slutar man med en skön känsla med frisk luft i lungorna och starka lår.

Rutterna ligger vid Gardasjön, Lucca-området, Toscanas kust eller utanför Rom. Du får både utlevererat cykel, GPS (eller karta) och möjlighet för teknisk assistans – och får tillgång till välutrustade verkstäder.

Läs mer om In-Italias cykelprogram här