In-Italias nyhetsbrev

Månadens boende: Residence Le Serre, Torino

Vi känner alla till det stora dilemmat: natur eller kultur? Ska man välja storstadssemester med kulturella inslag eller ett trevligt lantställe med pool var barnen kan få springa av sig?

Normalt är det närmast omöjligt, om man inte vill ge upp en av de två möjligheterna, men strax utanför den vackra staden Torina ligger Residence Le Serre omgivet av frisk luft, grönsaksodlande grannar och ett fint poolområde.

På Residence Le Serre är du endast 15 minuter i bil från Torinos centrum (ca. 10 km) med breda boulevarder, arkader, stadsportar, marknader, majestätisk arkitektur, Po-floden, nationellt film museum (som även finns på det natinella myntet), den största egyptiska samlingen utanför Kairo, fina grönområden och en uppsjö av konditorier för den sötsugna. Eller så kan man, om kulturen stiger en åt huvudet, stanna på stället och njuta av att slappa vid poolen med den hypnotiserande utsikten av Alperna i fjärran. Man kan sedan fortsätta naturupplevelsen med vinprovningar och utflykter i vindistriktet Langhe endast 60 km sydöst om Torino.

Läs mer om Månadens boende: Residence Le Serre, Torino