In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Nya direkta flygförbindelser från Sverige till Italien.

Under 2010 kommer det finnas flera nya och utmärkta flygförbindelser som gör det lättare för svenskarna att besöka t.ex. vinregionen Piemonte, Ligurien med vackra Le Cinque Terre eller skidorterna Livigno, La Thuile, Canazei eller Cervinia.

Tillgången på direktflyg är viktig när man väljer semester-destination. Därför är det glädjande att bl.a. Ryan Air öppnar en ny linje från Stockholm/Skavsta till Turin i nordvästra Italien. Detta ger Italien sugna svenskar en fin möjlighet att besöka den spännande vinregionen Piemonte, åka skidor i de Italienska Alperna eller ta sig ner till Ligurien (den Italienska Riviera) och det vackra naturreservatet Le Cinque Terre.

För Sydsvenskarna fortsätter möjligheterna från Köpenhamns flygplats Kastrup att blomsta. Under 2010 kommer man kunna flyga direkt till t.ex. Rom och Florens samt till Napoli. Just Napoli ligger fint till för de som vill uppleva den underbara Amalfikusten, Sorrento och öarna Capri och Ischia. Desutom är man endast några få timmar i bil från den exotiska regionen Apulien (”klacken”).