In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Opera i amfiteatrar och i de stora operahusen

Upplev magin på scenen, entusiasmen från publiken och nöjet att delta i ett utomhus arrangemang. Vi bjuder nu på opera i romerska arenor under öppen himmel och i de stora operahusen i Italien.

Det är något alldeles speciellt, ja nästan magiskt att gå på opera i Italien. Detta kan bero på att man nästan alltid hör italienska operor och att det känns naturligt att höra en i dess eget hemland. Eller kanske det beror på att man i förväg är på gott humör, det är ju semester och vardagslivet är långt borta. Eller kanske för att italienarna generellt är en mer medverkande och begeistrad publik än den nordiska, eller rättare sagt detta är en publik som ger mer luft åt sina känslor. Prova t.ex. att gå en kväll på opera i Napolis Teatro San Carlo!

Allt detta gör operaföreställningar i Italien till en enastående och minnesvärd upplevelse. Och är detta inte nog så är omgivningarna säkerligen ett minne för livet: Den romerska arenan i Verona, det återuppstådda Fenice i Venezia, Scala-operan i Milano som kan kallas operahuset över dem alla, frilufsteatern vid Puccinis gamla jaktmarker nära Lucca och många fler.

Ring oss på 040 60 60 499 eller boka din operaföreställning på www.in-italia.se