In-Italias nyhetsbrev

Månadens boende: Hotel Villa Madruzzo, Trento

Varför ska resan till och från semesterstället i Italien präglas av halvdåliga och smutsiga motorvägshotell när vackra Hotel Villa Madruzzo i Norditalien endast ligger få km från motorvägen i utkanten av den sevärda och historiska staden Trento?

Kom du inte ihåg att förboka en övernattning för en behaglig paus på väg till Toscana och mellersta Italien och är du trött på dåliga och tillfälliga övernattningsställen? Så kom ihåg detta boende nästa gång: Den välbevarade historiska stad Trento ligger i norra Italien längs  motorvägen (när man kommer från Brennerpasset) och är ett helt naturligt övernattningsställe innan den sista etappen till semsterboendet körs dagen efter. På så vis ankommer man utvilad till den slutliga destinationen. Trento bjuder på extra semesterupplevelser och bör räknas som ren bonus, antingen du övernattar här innan eller efter huvudsemestern i det sköna, böljande, italienska landskap. Området kan med sina berg, sjöar, borgar och även det korta avståndet  till Gardasjön, bli en hel semester i sig själv.

I utkanten av Trentos centrum (ca. 3 km) ligger Hotel Villa Madruzzo i lugna omgivningar med goda parkeringsmöjligheter. Förhållandet mellan pris och kvalitet är speciellt bra och hotellet är välanpassat till familjer då de har 4-bäddsrum. Om man väljer hotellet som övernattning på resan, och har man tid, bör man överväga att stanna två nätter för att kunna njuta av ställets sköna trädgård, Trentos imponerande gamla stadskärna och områdets andra sevärdheter. Hotellet är smakfullt inrett med varsam hand och utomhus finns det både fontäner och en skön park som fröjd för ögat.

Läs mera om Hotel Villa Madruzzo, Trento