In-Italias nyhetsbrev

Månadens boende: Villa Verdi, Anzio nära Rom

Denna praktfulla villa utanför Rom är perfekt till våra skandinaviska kunder. En massa faciliteter, fördelar och bekvämligheter gör den ideal för den kräsna semestergäst.

Det välklingande namnet Villa Verdi ligger på den precis så välklingande vägen Via Ville Verdi och refererar till komponisten Giuseppe Verdi. En lång rad faciliteter, fördelar och bekvämligheter gör denna dansk-ägda villa ideal för den kräsna semestergäst.

För livsnjutarna:
Den 40 m² stora solterrassen inbjuder till avslappning och solbad. Avstånden är väldigt bekväma – i den absoluta närheten dvs. inom 1000 m finner man både inköpsmöjligheter, slaktere, bagare och matställen. Skandinaviska semstergäster kan dessutom sätta stort pris på ställets Weber-grill för trevliga grillkvällar, tv-satelllitkanaler, trådlös internet, tvättmaskin och diskmaskin.

För de aktiva:
Utöver alla tänkbara strandaktiviteter nere vid vattnet, finner man i närheten av Villa Verdi både golfbana, ridskola, tennisanläggning och swimmingpool.

För de kulturintresserade:
Villan ligger endast en timmes körning (bil/tåg) från Roms många historiska och karaktärfulla kvarter. Historisk charm finner man även i grannbyn Nettuno eller i Terracina som ligger lite längre bort.

För barnen:
I den stora frodiga trädgården på 1000 m² finner barn och även barnsliga själar både lekplats och trampolin som både kan glädja och underhålla i timmar och blott 1½ km från villan ligger en skön, barnvänlig badstrand och om kvällen är der barnprogram på de danska satellitkanalerna.

Läs mera om Villa Verdi i Anzio nära Rom