In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia: Mer fröjd för ögonen på www.in-italia.se

Vi försöker konstant att förbättra vår site www.in-italia.se, så den blir finare att se på och lättare att navigere i. Läs mer om våra nyaste ändringar.

Hos In-Italia ligger vi inte på latsidan, utan försöker tvärtom konstant att förbättra vår serviceniveau och vår hemsida, så den motsvarar våra kunders förväntningar. Hos In-Italia kan du förvänta dig en personlig och trovärdig behandling – och vi ger hjärtans gärna vidare av vår ekspertis i form av goda råd, tips och idéer till semestern i Italien.

Våra senaste initiativ på www.in-italia.se är ett nytt bildformat, som utöver att vara mer tidsenlig med klara linjer och avrundade hörn, visar bilderna i ett större format när man klickar på fotot (om fotots upplösning tillåter det). Detta ger en helt annan möjlighet för att kunna njuta av Italiens färgrika mångfald. Se t.ex. Le Cinque Terre i Ligurien eller Tropea i Calabrien i det nya format.

Vi har uppdaterat våra destinationskartor, så du enklare kan hitta runt geografiskt, panorera runt på kartorna, se satellitluftfoto och zooma in/ut för att få en klar överblick över var våra hotell och semesterboenden ligger. Se t.ex. Toscana: www.in-italia.se/gmaprr_2.asp. Tidigare använde vi statiska kartor, medans vi nu använder de enklare Google-kartorna.