In-Italias nyhetsbrev

Månadens boende: Casa sul Mare, Polignano a Mare i Apulien

När man träder ut på Casa sul Mares sköna terrass med vyer över Adriaterhavet och Polignano a Mares lodräta klippor och vitkalkade stadshus så märker man hur luften pulserar av osedvanlig sötma.

Bo som grevar och baroner i en lägenhet med 1500-tals möbler och en svindlande havsutsikt. Värdesätter du exotiska landskap, sydländskt gatliv, stämningsfulla torg, stort urval av små trevliga restauranger och historiskt gatnät där du kan föra dig runt bland mysiga gator och gränder och inte minst den sköna stämningen så ska du givetvis unna dig en vistelse i Polignano a Mare

Casa sul Mare ger dig möjlighet för något du inte trodde var möjligt, nämligen en vistelse i denna gamla lägenhet med ovärderliga antika möbler, äkta mattor, orginal träbalkar i taket, och de finaste stensättningar. Man tappar nästan andan efter man satt sina fötter på den fantastiska terrassen med havsutsikt. Havet ger ett rofullt intryck och visar sig från den bästa sidan i det ögonblick som solen försvinner ner i horisonten.

Läs mer om Casa sul Mare, Polignano a Mare i Apulien