In-Italias nyhetsbrev

Nytt från In-Italia

In-Italias medarbetare har inte legat på latsidan under hösten. De har nämligen rest Italien runt för att ännu bättre kunna vägleda om våra resmål, bostäder, stränder och utflykter. Dessutom blir det lättare att ta sig till Italien: Sterling lanserar nya turer till våren.

Medarbetarna bygger vidare på sin expertis


In-Italias medarbetere har haft en stressig höst. De har enligt tradition varit runt på inspektionsresor. Dessa resor görs för att garantera att bostäderna lever upp till det som beskrivningarna lovar på vår hemsida www.in-italia.se . Dessutom så behöver våra kunder den säkra expertisen, som hämtas under dessa resor. Det kan gälla boendets inredning, landskapets karaktär, strandens kvalitét, utflyktsmöjligheter mm. Den här gången gick resorna till Ligurien, Piemonte, Gardasjön, Toscana, Umbrien, Lazio, Sardinien, Amalfikusten, Calabrien, Apulien och Sicilien. Vi ser fram emot att förse er med våran erfarenhet och kunskap, som hämtats in.


Nya flygrutter till Sardinien, Amalfikusten och Trieste


Tillgängligheten till Italien har blivit utvidgad sedan Sterling infört nya flygrutter för 2008. Det kommer att bli ett direkt flyg från Köpenhamn till Olbia på Sardinien och därifrån kan man sedan se den södra delen av ön med dess underbara gyllene sandstränder. Vidare från Stockholm och Köpenhamn kan man flyga direkt till Napoli, och sedan ta sig till Amalfikusten, Cilento-halvön, Basilicata och Apulien. Det går även direkt flyg från Stockholm, Göteborg och Malmö till Florens (Firenze) för att sedan besöka någon av Toscanas  fantastiska vingårdar. Flygbiljetter med Sterling till Italien kan beställas genom In-Italia. Läs mer här: http://www.in-italia.se/fly.asp