In-Italias nyhetsbrev

”Var ska vi bo?” – Residence Paradise i Peschici, Apulien

Hög tid att få det sagt: semesterbudgeten har också en hel del att säga. Det är fint att önska sig utsikter, standard hit och dit samt faciliteter i massor – men till sist ska budgeten också hänga ihop. Det gör den i högsta grad på Residence Paradise på Gargano-halvön i regionen Apulien... Kanske mer än på något annat ställe i hela Italien.

Av Allan Kristensen, In-Italia

Residence Paradise handlar det inte om att det ska vara så billigt som möjligt – det handlar om att gästerna ska få valuta för pengarna. Få en känsla av du får mer än vad du betalt för. Det är visst en riktigt fin utgångspunkt för en lyckad semester – ifall du alltså gärna vill prioritera att använda semesterbudgeten på andra saker och ting som t.ex. glass och utflykter – eller att ta familjen med ut och äta.

Varför talar vi då så varmt om Residence Paradise? Det är ganska enkelt det perfekta stället för er som reser med barn, som vill uppleva det exotiska Apulien. Alla semesterlägenheterna har egen terrass – och mitt i olivlunden ligger både pool, barnpool och andra barnvänliga aktiviteter och väntar på badglada barn och vuxna. Kan man inte få nog så ligger den fina sandstranden i Peschici endast 2 km bort – och stället erbjuder till och med gratis shuttle-buss ner till stranden, så ni inte ska behöva bekymra er över att leta parkeringsplatser.

Av andra praktiska fördelar är det t.ex. fri ankomst i hela juli månad och den 7:e natt gratis när du betalar för 6 övernattningar.

PRISEXEMPEL

Nu ska vi inte längre hålla er på halster kring snacket om budget. I vecka 27 som är den första veckan i juli kan du bo med en familj på två vuxna och två barn i en 2-rumslägenhet med egen terrass i en hel vecka för endast 3.330 kr. Önskar man lite extra plats (och två separata sovrum) så kostar en 3-rumslägenhet (också med egen terrass) i samma period endast 3.780 kr.

Ju längre vi kommer närmare sommaren, ju mer vill priset stiga – men det förblir dock fortfarande mycket lågt. Har du frågor om stället eller område så ring och tala med antingen Marcus eller Allan på tel: 040 60 60 499 som besökt Gargano flera gånger.

Läs mer om Residence Paradise i Peschici, Apulien