In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare

Mitt i novembers regn och rusk kan du i detta månads citrontema drömma dig ner till inbjudande citronlundar och behagliga temperaturer. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och läsa det var som helst – men ha dock alltid miljön i åtanke i bakhuvudet innan du låter skrivaren arbeta. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1391
Nu gör In-Italia det ännu lättare för sina kunder att planera sommarsemestern.
Newsletter_1392
Många visuella bidrag från våra kunders sommarsemester har funnit vägen fram till vår dommarkommité för fototävlingen och åter igen har urvalet varit stort och bidragen fina.
Newsletter_1394
Denna månads tema kommer helt in på de italienska citroner som visar sig kunna vara både otroligt söt, grimasframkallande sur och inte minst världsberömda.
Newsletter_1404
Är du trött på skidsemester av lågbudget karaktär som aldrig riktigt blir som du tänkt skulle du kanske prova något nytt i år. En vistelse på Hotel Punta Maquinaz hör inte till den billigaste men du får utan tvekan mycket för pengarna.
Newsletter_1406
Det finns de som tycker lika mycket om katter och hundar men de flesta har en favorit. Det hör ihop med mentalitet, livssyn eller vad vi nu v´äljer att kalla det (själv föredrar jag grisar). På samma vis existerar det säkert människor som sätter Siena och Florens lika högt men också de som här har en klar uppfattning.
Newsletter_1409
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om Julia Roberts inflytande på glassförbrukning i Rom, Italiens rekord i hotellrum och möjligheten för att uppleva Edvard Munch i regionen Friuli.
Newsletter_1410
Både citroner och ansjovis är bland huvudingredienserna i den klassiska medelhavskosten och det kan inte undra att vi ska till regionen Campania där citronerna växer på kors och tvärs och fiskarna dansar av välbefinnande på havsytan – för att ge oss denna fantastiska kombination av de två.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev