In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare

Årstiden dikterar växter och löv i allt annat än gröna nyancer. I detta nyhetsbrev sätter vi alla er kunder i fokus: Era tips och favoriter kan nu komma alla till handa. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och läsa det var som helst – men ha alltid milön i åtanke innan ni börjar skriva ut. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1320
E-handelsfonden har genomgått vår hemsida vilket resulterade i att vi blev tilldelade e-märket som ett synligt bevis för att vi gör en aktiv insats för att säkra kundernas trygghet.
Newsletter_1321
Ännu en gång har vi fått ta del av era härliga semesterminnen via alla de många vackra och livsberikande och inte minst personliga fotografier som blivit inskickade till vår fototävling. Skicka in ditt bästa semesterfotografi från Italien och delta i tävlingen om ett presentkort hos In-Italia.
Newsletter_1322
Vi får många svar från alla er kunder som efter en Italienresa skrivit om era upplevelser och unika ögonblick från er vistelse. Månadens tema är en hyllning till alla er som tagit er tid att dela med er om era upplevelser och minnen från Italien och velat dela med er med hela In-Italia familjen. Varför ditt Italien är värt att uppleva och varför just ditt Italien förtjänar att bli utforskat.
Newsletter_1338
Som en del av årets inspektionsresor till Italien hade två av In-Italias resekonsulenter i september nöjet att få övernatta på gården Agriturismo Due Carpini utanför ”prosecco-byn” Valdobbiadene i Veneto-regionen.
Newsletter_1341
Från vårt hotell i den gamla stadsdelen slår jag upp ögonen till utsikten av San Antonio kyrkans klocktorn som närmast fyller hela fönstret förutom en liten strimma blå, blå himmel som berättar att ännu en vacker sommardag väntar.
Newsletter_1350
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om Nutella som inte alltid varit bredbar svensk-italiensk frukostsynd samt italienarnas nedtonade förväntningar till Julfesterna.
Newsletter_1351
Smaken av tryffel kan inte beskrivas utan ska upplevas, så skrev vi i vårt Tryffel-tema från augusti. För att följa upp på detta utlåtande kommer vi här med ett recept på ett av de mer klassiska sätt att njuta av tryffel på, nämligen över en enkel risotto.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev