In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare

Med september sätter hösten igång så smått och det är åter tid att hämta inspiration för höstens weekend-resa eller nästa års sommarsemester. I detta nummer ska du i månadens tema passa på så du inte får gröna fingrar: Vi tar dig nämligen med ner till Norditaliens många praktfulla parker och blomstrande trädgårdar. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och läsa det var som helst, när som helst – men ha miljön i åtanke innan du börjar skriva ut. Se länk nederst i mailen.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1265
Romborna är trötta av att bo i en smutsig stad och har skönt nog miljöhjärtat på rätt plats. Här i 2010 har en grupp unga invånare tagit saken i egna händer för att beskydda sin hemstad och försäkra ett centrum som alla kan ha glädje av.
Newsletter_1266
Efter sommarens många semesterbesök i Italien har vi från er kunder mottagit ett otroligt urval av semesterminne och konstnärliga motiv. De har alla deltagit i kapplöpningen om det eftertraktade presentkortet. Varje månad väljer vi ut månadens semesterbild bland alla de inskickade bidragen.
Newsletter_1267
Att uppleva vackra och välskötta trädgårdar sägs ha en terapeutisk och lugnande påverkan på kropp och själ. Så varför inte kombinera detta med en tur till Norditaliens många sköna trädgårdar och parker i de – för oss nordbor – varmare breddgrader?
Newsletter_1278
Vi är riktigt många som gärna vill bo mitt i en trevlig stad där både restauranger, butiker och veckomarknad är precis runt hörnet, och allra helst med direkt utsikt till vattnet. Samtidigt orkar vi inte med allt för mycket trafikstök från staden bilar, vilket kan vara en svår kombination att uppfylla. Men, vid Maggioresjön finns det faktiskt!
Newsletter_1281
Vad har sommarfåglar, gätter, grottor och tunfisk med gemensamt ? Det låter kanske inte helt som ett recept på den perfekta semesterdestinationen. Läs om månadens destination och bli överraskad. Mette hos In-Italia har besökt ön Favignana i det södraste Italien och kunde utan problem stannat lite längre...
Newsletter_1285
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om Venedigs luriga taktik, Zlatan Ibrahimovic återkomst till Italien samt italienska skolbarns kortare helger.
Newsletter_1287
”Pizza är inte längre sällsynt och exotisk mat. De fås både färdiglagade, djupfrysta och som pizza-mix i paket. Man kan köpa pizza på gågatan och på Gröna Lund eller Liseberg. Men pizza kan vi också tillaga själv”

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev