In-Italias nyhetsbrev

Newsletter_1223
Talar man om destinationer och hotell som gör lite extra för att vara välkomnande för homosexsuella, de så kallade gay-friendly ställena så tänker nog de flesta på de grekiska öarna eller Spanien.
Newsletter_1241
Många av sommarens resenärer har kommit tillbaks hem med nya bilder i kameran och alla har varit i en hård kamp om att vinna det present kort vi varje månad delar ut. Varje månad väljer vi ut månadens foro bland de insända.
Newsletter_1224
En tryffel är inte en bit choklad eller en glass som några kanske tror, utan en svamp. En svamp som på grund av dess sällsynthet, krävande levnadsvillkor och skyhöga priser sedan gamla dagar har varit omgiven av mystik.
Newsletter_1239
Relais Ca’ Maffio med det lite smått roliga namnet kandiderar utan tvekan om att vara ett av våra mest romantiska ställen i hela Italien. Ramarna är som skapade för en underbar vistelse i romantikens tecken.
Newsletter_1233
Ifall du vill uppleva Rom på ett vis du inte gjort för så ska du besöka universitetskvarteret San Lorenzo. Här möter du inte människor som du stöter på vid Piazza Navona eller vid Trevi-fontänen. Dessutom är det andra priser om man väljer att äta eller övernatta i denna stadsdel.
Newsletter_1234
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienare. Denna gång berättar vi om Italiens 10 vackraste städer, Piemontes underjordiska tempel och de nyaste fotbollstendenser bland Italiens kvinnliga befolkning.
Newsletter_1237
Denna rätt har sitt italienska ursprung i Ligurien, även om man finner valnötter i naturen i hela Italien, och till trots att det är valnötterna från Sorrento nära Amalfikusten som är kända för att vara något ut över det vanliga. Från början använde man en liknande salsa i Persien och i de asiatiska köken, det är härifrån Genoveserna tagit receptet vid Republiken Italiens födsel.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev