In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

Sommaren är äntligen här efter allt regn och rusk och visst får man italienska sommarfåglar i magen. I detta månads nyhetsbrev serverar vi dig hela historien om FIAT med Agnelli-familjen och den legendariska modellen Fiat 500. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och läsa det i trädgården, på stranden eller någon annan skön plats – men snälla ha miljön i åtanke innan ni låter skrivaren gå igång. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning och inte minst glad sommar!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1185
Att uppleva Amalfikusten från havet är utan tvekan en extra ”krydda” och upplevelse under semestern. Hos oss har du dessutom möjligheten att själv helt och hållet skräddarsy din båttur utmed Amalfikusten eller till Capri.
Newsletter_1187
Många goda och livsbekräftande semesterbilder från Italien hittar fram till oss och de är alla med i tävlingen om det eftertraktade presentkortet. Varje månad väljer vi ut månadens semesterbild bland de inskickade.
Newsletter_1188
Överskriften bör säga sig själv att denna månad ska handla om allt som har med bensin att göra, från miljözoner till motorrace och bilupplevelser samt Italiens eget biläventyr – verksamheten Fiat och dess charmerande ikon Fiat 500.
Newsletter_1200
För bra för att vara sant? Nej, Ristoro del Cavaliere är verkligen så trevligt och välskött som det ser ut att vara, och priserna är inte högre. Det enda problem är att få plats.
Newsletter_1202
Föreställ dig en charmig stad i den södra delen av Gardasjön med både lokal stämning, goda restauranger och butiker sida vid sida med vacker natur och otaliga möjligheter för både utflykter och sport men utan de värsta turistskarorna som det annars finns rikligt med vid de populära städerna vid sjön. Desenzano del Garda kan uppfylla alla era semesterdrömmar och mer än så.
Newsletter_1203
Här presenterar vi skojigheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om Europas största ö i en sjö, Syditaliens dramatiska förtid och utmärkande kroppsspråk.
Newsletter_1205
Varför inte använda den populära och enligt de flestas mening italienska-krydda rosmarin i ett otraditionellt sammanhang? Rosmarin-glassen är överraskande och delikat som avslutning på en god måltid.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev