In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

Frosten släpper förhoppningsvis snart sitt fasta grepp och låter oss få den efterlängtade våren och glädjen till en eventuell Italiensresa. Denna gång sätter vi en särskilt älskad form av aktiv semester i fokus, nämligen golf semestern, som man enkelt kan kombinera med en uppsjö av andra semesterformer så att alla i familjen har något att se fram emot. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och läsa det i en lugn stund, men ha dock alltid miljön i åtanke innan du printar alltför mycket ut. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1005
Det blir hela tiden lättare och billigare att åka till Italien med lågprissällskap. Sist tillkommande är det italienska WindJet’s direkt flyg från Köpenhamn till Forlì varifrån de flyger vidare till både Palermo och Catania på Sicilien.
Newsletter_1019
Fototävlingen har återigen fått många fina bidrag och kampen om en Samsonite- resväska från In-Italia är benhård.
Newsletter_1006
Golf vinner mer och mer framgång i Skandinavien och närmar sig i popularitet en folksport var motion, natur, trivsel och social samvaro går hand i hand. I detta nummer av nyhetsbrevet fokuserar vi på golf i Italien och ger er bra tips på hur golf och semester kan kombineras till en oförglömlig upplevelse för hela familjen.
Newsletter_1007
Varför dela t.ex. Gardasjön eller Comosjön med 50 000 andra turister, när man närmast kan ha en hel liten sjö för sig själv?
Newsletter_1008
Namnen Ostuni och Otranto påminner ganska mycket om varandra och de är båda en stad i regionen Apulien.
Newsletter_1009
Här skriver vi om finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om en svensk-italiensk mästerkock, som är hovleverantör, kaffeuniversitetet i Norditalien och anledningen till att vuxna italienare fortfarande bor hemma hos mamma och pappa.
Newsletter_1010
Biscotti di Prato, cantucci, cantuccini… kärt barn har många namn. Det är dock fel att kalla dem cantucci eller cantuccini, då cantucci egentligen är gjort av en bröddeg, olja, anis och socker medans biscotti di Prato varken innehåller olja eller andra fetter.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev