In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

Ett nytt år välkomnar oss. Denna månad har vi gjort ett nyhetsbrev som kan göra januari lite mer upplyst och underhållande, här kan du läsa om In-Italias egna medarbetares hemliga tips till din nästa semester i Italien- dessa små guldkorn finenr du med all säkerhet inte i guideböckerna. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet så du kan läsa det när som helst, men tänk gärna på miljön innan du printar ut flera sidor. Se länk nedest i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_950
Nu kan du fullända Italiensemestern med att hyra din helt egen Italienska dröm: In-Italia ernjuder nu den nya Fiat 500 bland våra hyrbilar i Italien. Kör Italien runt i en 355 cm lång ikon.
Newsletter_958
Fototävlingen har åter mottagit flera fina bidrag och kampen om den handy Samsonite-resväskan från In-Italia är stenhård.
Newsletter_956
Om du som kund skulle vara i tvivel, vill vi gärna utnyttja tillfället att Italien inte bara är vårt levebröd men även vårt hjärtebarn. Läs mer om In-Italias medarbetares speciella tips till unika upplevelser i stövellandet och ta gärna med dem nästa gång turen går till Italien.
Newsletter_951
Vi är många som har vår egen föreställning av ett autentiskt uppehåll i Italien, men som kan känna att man får kalla fötter då det blir för autentiskt (läs: primitivt). Vi vill ju helst inte ge avkall på bra matställen – samtidigt är vi många som ställer minimumkrav på standadern och så får det ju även gärna vara lite information omkring lokalområdet och utflyktsmöjligheter.
Newsletter_952
Finale Ligure er et perfekt rejsemål for dem, der ønsker sig en varieret ferie. Byen er en af de palmeflankerede byer langs den Italienske Riviera. Et perfekt sted for dem, der vil nyde sol, vand og et hyggeligt bycentrum med restauranter og shoppingmuligheder.
Newsletter_953
Här skriver vi om finurligheder om Italien och Italienarna. Denna gång berättar vi om en förvirrad hund i Milanos tunnelbana, danska sängkläders intåg på italiensk mark och de vulkaniska öarna vid Sicilien.
Newsletter_954
Castelluccio linser i tomatsås med vildsvinskorvar. Linser från Castelluccio är en av Umbriens prima-produkter och linserna är kännetecknande för lantbrukskulturen genom alla tider. Denna rätt är även välsmakande och är en rätt man idag kan finna på moderna trattorior eller hemma vid matbordet.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev