In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

In-Italia har goda idéer till semestrar, romantiska äventyr och klassiska bröllopsresor. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och njuta av det på stranden. Se länken nederst i mailet

God läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_815
Nordbornas resemönster och semester favoriter konstant skiftar. Detta års stora ”hit” är Nationalparken Cinque Terre i regionen Ligurien på Den Italienska Rivieran.
Newsletter_818
Vi vill gärna ha glädjen av era bästa semesterbilder. Därför lottar vi varje månad ut en resväska från Samsonite med In-Italias logga på.
Newsletter_787
Romantikens huvuddestination är utan diskussion Italien, om du vill fria till kvinnan i ditt liv (och inte få ett NEJ) eller om ni redan är gifta och vill ha en bröllopsresa med garanti för romans. Se våra många goda förslag till en semester med romantik.
Newsletter_776
Terrazza Ibernesi – historien om den perfekta operfekta lägenheten i världens mest hopplösa men underbara stad.
Newsletter_779
Mitt emellan städerna Amalfi och Maiori finner man det, som så många söker men sällan finner: en liten fiskeby var livet lever sin stilla gång och var man snabbt blir vän med lokalbefolkningen.
Newsletter_783
Här skriver vi om underligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om Aostadalens hela 130 slott och borgruiner, om de få bokstäverna i det italienska alfabetet och om ateistisk reklam på offentliga platser i Genova.
Newsletter_785
Receptet kommer ursprungligen från Toscanas men är utan tvekan uppfunnen av det sunda förnuft som ligger bakom Panzanella och andra recept var man använder dagsgammalt bröd.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev