In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

O, den sköna maj. Denna månad fyller In-Italia 10 år. Vi firar födelsedagen med vinprovningar till halva priset och visar i månadens tema vägen till de stora vindistrikten i Italien och ger goda råd. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och läsa det i trädgården eller på något annat rofyllt ställe. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_721
Nu i maj månad kan vi med stolt röst meddela att vi under 10 års tid sent över 200.000 skandinaver till Italien efter böljande vinmarker, ståtliga klippkuster, långa sandstränder, stämningsfulla kulturstäder, sötma och sommarsol. 10 års jubileumet firar vi genom att erbjuda er vinprovning i Italien till halva priset. Ni ska också känna av att vi firar.
Newsletter_714
Upplev magin på scenen, entusiasmen från publiken och nöjet att delta i ett utomhus arrangemang. Vi bjuder nu på opera i romerska arenor under öppen himmel och i de stora operahusen i Italien.
Newsletter_715
Italien är världens största vinproducent! Därför får både il calcio (fotbollen), pasta och mode ursäkta för i Italien är vin detsamma som historia, kultur, intresse och smak. Vin är ständigt på italienarnas läppar.
Newsletter_716
Många söker det autentiska när de reser. Omgivningarna och lokalsamfundet ska helst vara äkta och originellt- detta ger ofta en känsla av att komma närmare andra kulturer och framförallt ger det en insikt om hur andra kulturer fungerar.
Newsletter_717
Rimini, Riccione, Cesenatico – den centralitalienska Adriaterhavskusten är, på gott och ont, känt för dess breda sandstränder, folkmyllret och nattlivet. Få skandinaver vet att mitt i detta virrvarr av barer, diskotek och människomassor faktiskt finns en liten exklusiv pärla, nämligen Cervia - Milano Marittima.
Newsletter_718
Här skriver vi om underligheter från och om Italien. Denna gång berättar vi om att det talas Italienska på toppen av Mount Everest, om sängen som bäddar sig själv och till slut om Boat & Breakfast i hamnstaden Genova.
Newsletter_719
Romarna älskar frittata och denna utgåva ska även verka som ett afrodisiakum tack vare myntan. Mynta medverkar dessutom till att göra omeletten enkel och frisk i smaken. Några går mycket upp i deras ägg så därför kan vi berätta att en frittata skiljer sig från den franska omeletten genom att den steks på båda sidor och inte hopvikt som i den franska versionen.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev