In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

Välkommen till april och till ett färskt nyhetsbrev med vinsmakning, otraditionell storstadsemester och påsk-kakor. Kom ihåg att du kan skriva ut nyhetsbrevet och njuta av det i trädgården under vårens första solstrålar. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_690
Vem drömmer inte om att knyta samman en lyckad semester till ett av Italiens otaliga vindistrikt med smaken av en god druva på tungan? Nu är det möjligt att boka en vinprovning i Italien bästa vindistrikt.
Newsletter_691
Vi har alla behov för en paus från vardagens enformiga lunk. Denna paus kan sluta med en förlängd weekend och gärna till en av de vanliga och mest besökta storstäderna i Europa. Vi tittar i detta tema närmare på semester i två otraditionella storstäder i Italien.
Newsletter_692
Månadens boende som i sig själv är värd hela resan till Italien ligger denna månad i regionen Lazio endast 100 km från Rom och är ett underbart lantställe med naturscenarier, stämning och en gigantisk pool.
Newsletter_693
Drömmer du om söderns dragande medelhavsvegetation och värme på bilavstånd från södra Sverige? Så ta till Elba utanför Toscanas kust och upplev detta frodiga ö-paradis där drömmen om en semester som kombinerar de aktiva med avkoppling ligger för dina fötter.
Newsletter_694
Här bjuder vi på skojigheter från och om Italien. Denna gång berättar vi om invånare i Piemonte som har flyttat solen, om italienska små barns konstiga matvanor och till sist italienarnas traditioner för röda underkläder och gamla möbler omkring Nyår.
Newsletter_695
Colomba Pasquale påminner om julkakan Pandoro och Panettone i en något luftigare och smakrik variant och är en kaka som har form av den duva (därav namnet Colomba); ett namn som ofta inbjuder till pedagogiska kommentarer om hur snabbt kakan flyger in i munnen på de minsta i familjen…

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev