In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

Vi går in i det nya året med sommar och semesterdrömmar under denna kalla och mörka tid. Vi ser närmare på barnvänliga och föräldravänliga semesterboenden och kommer med rekommendationer och tips till Italiensemestern. Du kan skriva ut nyhetsbrevet och njuta av det vid ett senare tillfälle. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_622
Det danska flygbolaget Cimber har övertagit några av Sterlings före detta europeiska destinationer och lanserar i 2009 nya direkta flygrutter till Italien från Köpenhamn.
Newsletter_598
Barn älskar Italien. Södern, sommar, sol, strand och samvaro är alla ord som klingar ljuvligt i barnaöron. Men vem ska få lov att bestämma farten och ställa kraven? Vi tar en titt på Italiensemester som både är föräldra- och barnvänliga.
Newsletter_599
Vi tar med Fredrik som är 7 år på semester i Italien. Han bor tillsammans med sin mamma och pappa på ett semesterresidens i Bibione Lido del Sole i Norditalien och får en semesterupplevelse med lek, bus och kul han inte kommer att glömma.
Newsletter_600
Den sköna renässansstaden Urbino kan med sitt atmosfärfyllda historiska centrum som dessutom finns med på UNESCO’s lista över världens kulturarv, charma varje turist. Här finns flera sevärdheter att beundra och snart kommer det nya ställen på In-Italias program som ligger nära staden och ändå i gröna omgivningar i det vackra landskapet som Marche-regionen har att bjuda på.
Newsletter_601
Vi ger dig små anekdoter och intressanta statistiker från Italien – denna gång om Roms höga kreditvärdighet, om ormfestivalen i Abruzzo och slutligen lite statistik om italienarnas trafikvett.
Newsletter_602
Fenomenet Crostini härstammar från den tiden Italien primärt livnärde sig av lantbruk och var man blev tvungen att utnyttja alla sina resurser för att mätta familjen. På den tiden var brödet en vecka gammalt och måste doppas i soppa innan man kunde bita av skorpan – idag använder man ofta en dag gammalt bröd.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev