In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

Denna gång tar vi dig med runt till de italienska outlets var du finner förra årets designkläder till favörpris. Observera att nyhetsbrevet kan skrivas ut och avnjutas i lugn och ro. Se länk nederst i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_579
Det kan löna sig att undersöka marknaden grundligt innan du beställer flygbiljetter till Italien. Visste du t.ex. att Ryanair flyger direkt till flera olika destinationer i Italien, både från Stockholm, Oslo och Köpenhamn?
Newsletter_582
Kunde du också tänka dig att gå iklädd catwalkens stora namn men anser att det är för vanvittigt att kasta ut flera tusen kronor på en skjorta. Har du samtidigt fantasin till att skapa din egen stil, även om det är med förra årets modekläder, så är outlets kanske något för dig.
Newsletter_583
Även om man ankommer när det nästan är mörkt så får man känslan av lyx på Tenuta di Pieve a Celle, och man kan inte undgå värmen och den konstnärliga andan som strömmar en till möte när man träder in i det vackra uppehållsrummet på gården. En känsla som följer en i familjens alla fem rum.
Newsletter_584
Besök Alba mitt i Piemonte – huvudstaden i vinets Mekka – Langhe-området, som är stänkt med vit tryffel och sötad med Nutella.
Newsletter_585
Här berättar vi små anmärkningsvärdiga anekdoter från den italienska vardagen. Denna gång kan du läsa om varför Piemonte heter Piemonte, varför man i Italien ställer en vattenflaska på sin trappa och slutligen om Berlusconis planer med Beckham-familjen.
Newsletter_586
Panforte är en klassisk toscansk specialitet från Siena som sägs härstamma från 1200-talet, var den blev kallad Panpepato på grund av den stora mängd peppar och andra kryddor som tillsattes degen. En nyare version av Panpepato (även kallad Panforte Nero) är Panforte Bianco uppkallad efter en italiensk drottning. Som en liten gåva till jul ger vi denna gång två julrecept. Den andra heter Pinoccate från Perugia – pinjekärnskarameller.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev