In-Italias nyhetsbrev

Kära kund

Denna gång sätter vi dig i förarsätet och ger dig mer kött på benen för en semester med fart och fläkt: besök ett av de många bilmuseum eller ta ut och se italienskt rally. Månadens nyhetsbrev låter dig försvinna in i upplevelsen.

Kom ihåg att du kan skriva ut hela nyhetsbrevet och njuta av trevlig läsning på bussen, tåget eller en bänk under vårsolens sköna strålar. Se länk nedan i mailet.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_366
Italienarna är inte bara tokiga i bilar och mopeder utan snarare i allt som rör sig med hästkrafter och motormekanik: det rör sig om bilar, motorcyklar, traktorer, motorer, motorvägskörning, rally og raceing.
Newsletter_367
När man träder ut på Casa sul Mares sköna terrass med vyer över Adriaterhavet och Polignano a Mares lodräta klippor och vitkalkade stadshus så märker man hur luften pulserar av osedvanlig sötma.
Newsletter_368
Amalfikusten är lyckligtvis mycket mer än chartergäster och endagsturister. Den er också en hel värld av små oupptäckta byar precis som hela kusten präglas av pittoreska vandringsleder som erbjuder oförglömliga upplevelser.
Newsletter_369
Italienarna talar med händerna. Några gånger ser det ut som om det utspelar sig ett teaterstycke när italienare talar med varandra. Och ju mer sydpå man kommer i Italien desto mer gestikulerar de. Vi berättar varför.
Newsletter_370
Vi presenterar några små aptitretare som kan få dig att vilja läsa mer om: Te.x. kan basilikaplantan mycket mer än bar age smak I maten; några italienska öar hör till den afrikanska kontinenten och så nämner vi alla de italienska stängningsdagarna (helgdagar) så du vet när du inte ska åka på shoppingtur under din resa till Italien.
Newsletter_371
Det finns många versioner av denna delikata och användbara sås som är en vidarutveckling av Bagnet Verd. Den serveras till olika rätter, framför allt där kött är huvudingrediensen.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev