In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

En av julens sånger lyder: Det jul, det är kul och vi tycker den ska fortsätta med: kul, att tänka på din sommarsemester. Också är det ju upplagt att njuta av vårt nyhetsbrev, som denna gång kommer förbi den Unesco-utpekade nationalparken Cinque Terre i Ligurien. Ett område så vackert att du bör besöka det minst en gång i ditt liv.

Dessutom får du vår dedikerade kontraktsförhandlare Allans tre favorithotell i hela Italien och lite förklarande kunskap om varför din semesterpool ibland är fristående. Med andra ord, flera fina grunder till att planera sommarens Italiensemester redan nu.

Trevlig läsning och god jul!
Newsletter_2924
Alla älskar nationalparken Cinque Terre på den Italienska Rivieran i Ligurien. Det är fullt förståligt, för var finner du annars ett landskap där Medelhavet vecklar ut sig till ena sidan, vinklädda sluttningar reser sig mot himlen till den andra, och i mitten kan du själva vandra från fiskeläge till fiskeläge och njuta hela härligheten? Det kan inte chockera någon att Unesco valt att uppta Cinque Terre på sin världsarvslista. I Cinque Terre ska du i 2015 heller inte missa våra nyheter: Vi har nämligen fått nya, läckra semesterlägenheter på programmet i makalösa Manarola – de ligger naturligtvis mitt i stan med havsutsikt och har antingen balkong eller terrass. Du kan boka redan nu – vi är nämligen online med priserna för 2015 och de mest bokade perioderna och semesterbostäderna blir snabbt utsålda.
Newsletter_2928
In-Italias TOP 3 är vår möjlighet att ge dig våra helt personliga rekommendationer till en specifik semesterbostad eller bestämt resmål. Här ger vår kontrahent Allan er sina tre favorithotell.
Newsletter_2926
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om varför du några gånger får nöja dig med en fristående pool.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev