In-Italias nyhetsbrev

Bästa läsare,

Vi kommer med glada nyheter till våra Italien-gäster, då både SAS och Ryanair öppnar nya rutter till Italien från bl.a. Köpenhamns flygplats Kastrup för säsongen 2015. Samtidigt har Airberlin och Alitalia ingått samarbete som betyder att du lätt och bekvämt kommer till i stort sett alla Syditaliens flygplatser med endast en (snabb) mellanlandning. Detta öppnar fantastiska möjligheter för din nästa Italiensemester. Nu finns det inga begränsningar för semesterdrömmarna.

Därför ger vi dig Syditalien, Solveigs TOP 3 för en romantisk get-away utan bil och utan barn samt till sist en siciliansk pastaklassiker från Mamma Luisa.

Trevlig läsning!
Newsletter_2915
Redan från januari kan du resa till Palermo, Napoli (Neapel) och Pisa med SAS (från Köpenhamn), medan Ryanair – som flyttar in på Kastrup i Köpenhamn i det nya året – erbjuder Milano (Bergamo) flygplats.
Newsletter_2910
Syditalien är för många Italienentusiaster ”det äkta Italien”, det Italien som vi alla drömmer om. Många städer och landsbyar ligger fortfarande nästan orörda och präglas inte på samma vis av turismen som i Norditalien. Kultur och tradition är starka ord för befolkningen, som tar emot besökande med öppen famn både på restauranger och i butiker, samt inte minst på de många charmerande och stämningsfulla semesterställen som finns här. Med nya flygrutter ligger Syditalien nu lite närmare.
Newsletter_2916
In-Italias TOP 3 är medarbetarnas möjlighet att ge dig våra helt personliga rekommendationer till en specifik semesterbostad eller ett bestämt resmål. Här ger vår kollega Solveig sina förslag till en romantisk get-away utan barn och utan bil.
Newsletter_2911
Letar du efter en välsmakande, enkel vardagspastarätt som kommer väcka minnen om Italien och din förra semester till Italien, så borde denna rätt kunna klara uppgiften. Pasta, vin och lök – mer ska det grundläggande inte till för att laga välsmakande mat i Italien.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev