In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

November är här – och den kommer till dig med en handfull fina rekommendationer från vårt sköna Italienprogram.

Letar du efter vin, pool och utsikt? Vi ger dig våra rekommendationer samtidigt som vår välberesta medarbetare Marcus Stoltz ger dig tips till att bo modernt i gamla ramar med hans TOP 3 över designhotell i besöksvärdiga italienska Medeltidsstäder, och till sist får du ett inside-tips om en av världens vackraste stränder i Italien.

Trevlig läsning!
Newsletter_2902
Några gånger går det faktiskt att få allt och lite till! Är drömmen om en perfekt semester en fin mix av välinredda semesterlägenheter på en vinproducerande gård med både pool, vacker utsikt och egen restaurang (ca. 4 km bort), och där dagarna spenderas på stranden samt med spännande utflykter till bergen samt – pricken över i:et – några helt otroliga värdar som lätt kunnat delta i tävlingen ’världens trevligaste människor’? Är du samtidigt flexibel med hänsyn till vart du reser men inte lika flexibel när drömmen om ’allt ska uppfyllas’ så har vi lösningen åt dig. Namnet är Agriturismo l’Uva e le Stelle som du finner i den lite mer okända regionen Friuli i nordöstra Italien. Här får du mycket för pengarna.
Newsletter_2904
In-Italias TOP 3 är våra medarbetares möjlighet att ge dig våra helt personliga rekommendationer till en populär semesterbostad eller ett bestämt resmål. Här ger vår svenska medarbetare Marcus Stoltz sitt tips när du letar efter designhotell i Medeltidsstäderna.
Newsletter_2905
Här presenterar vi skojigheter om Italien och italienarna. Denna gång får du inside-tips om världens vackraste strand som ligger på Sardinien.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev