In-Italias nyhetsbrev

Hej läsare,

Vi har beslutat att glädja er nyhetsbrevsläsare med ännu fler frestande förslag och rekommendationer från oss på In-Italia, och vill därför framöver skicka ut vårt nyhetsbrev två gånger om månaden och i ett ännu trevligare format.

Det betyder att du var annan tisdag kan sitta vid din dator, smartphone eller läsplatta och glädja dig till att vårt nyhetsbrev dimper ner i din inbox. Nästa gång du hör ifrån oss är mitten av november.

Med nyhetsbrevet vill du framöver mottaga ännu fler goda rekommendationer. Vi vill dessutom fortsatt ge dig medarbetarnas personliga TOP 3 över semesterbostäder eller resmål, och du vill var annan gång få den välkända ’Visste du att…’ på skift med recept från vår matskribent Mamma Luisa.

Vi hoppas du samtidigt vill njuta Nyhetsbrevets nya layout, som vi själva är riktigt glada för.

I detta nyhetsbrev kastar vi vår kärlek på det sköna klassiska Toscana, där det är upplagt att boka sommarvillan redan nu när de fortfarande är lediga. Vår TOP 3 följer den röda tråden till dörren med Linos personliga rekommendationer av tre sköna villor i just de klassiska toskanska kullarna.

Trevlig läsning!
Newsletter_2891
Drömmer du och familjen om att leva ut drömmen om att vara ”herre i ert eget hus” till sommaren, så är utbudet av privata villor i Toscana stort, och vi rekommenderar varmt att ni bokar villan redan nu för de eftertraktade villorna bokas i detta nu för sommaren 2015.
Newsletter_2893
In-Italias TOP 3 är våra medarbetares möjlighet att ge dig våra helt personliga rekommendationer till en populär semesterbostad eller ett bestämt resmål. Denna månad avslöjar Lino sin lista över favoritvillor i Toscana.
Newsletter_2894
Denna vinter- eller julefterrätt har jag valt att översätta till brödpudding då den framstår mjuk, framförallt när den är varm. Det är ett recept som jag fått under ett besök på Villa I Poggioli i Ligurien, där de tycker om att servera den till frukosten under de kyligare vinterdagarna när hela familjen samlas. I Italien har man för vana att äta en del kakor till frukost, där den skandinaviska traditionen lutar mer åt det salta hållet med pålägg och produkter med mjölk.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev