In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

Nu när oktober månad blåser in över oss kommer vi med ett laddat nyhetsbrev med sköna historier från de sydliga breddgraderna: Läs t.ex. om Davide på Bevione och deras oemotståndliga vinskapande. Eller sansa dig genom Carolines bästa kulinariska upplevelser samt Mamma Luisas delikata kikärtspannkakor. Nederst i mejlet kan du skriva ut nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2867
Några viner fortsätter man njuta av, även om den sista klunken för länge sedan är drucken. Så är det både med vinerna och upplevelserna på vingården Bevione i hjärtat av Piemonte. Här samlar Davide och Antonella gäster från hela världen i en stilla hyllning till lugnet, naturen och Langhe-territoriets möra rödviner. Dropparna vägrar att lämna smaklökarna – och minnena själen. Det får stamgäster till att otröttligt återvända, till en av Italiens mest innovativa regioner.
Newsletter_2878
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller bra tips. Denna månad berättar Caroline om sin TOP 3 över helt extrema kulinariska upplevelser.
Newsletter_2876
Här presenterar vi skojigheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om det exklusiva supermarket EATALY.
Newsletter_2866
Le Panelle kallas också för fritelle di farina di ceci (kikärtsmjöl) och är en mycket populär rätt på Sicilien, och nog allra mest omkring storstaden Palermo. I den pulserande staden Palermo ses de ofta som ’street food’, alltså snabbmat, som säljes från en bod, och här utgör dessa pannkakor fyllningen i en klassisk rund sandwich, där brödet mest av allt påminner om frukostbullar med sesamfrö på toppen.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev