In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

September månad är i denna omgång späckat med rara saker: Läs t.ex. historien om Dario från Barbarernas Land på Sardinien. Och så berättat i om italienska djurraser och serverar vildsvin i sötsur sås. Nederst i mejlet kan du skriva ut nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2856
I hjärtat av Sardiniens gamla 'rövarland' reser sig ett sagolandskap fullt av myter och legender. En av de mest förbluffande berättelser handlar om Darios och Susannas hotell, som gjorde bankernas undran och osäkerhet stor, men som idag är en unik port till ett av Europas vackraste och mest ouforskade herdesamhälle.
Newsletter_2860
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller bra tips. Denna månad avslöjar Lino sin TOP 3 över italienska djurraser.
Newsletter_2862
Här presenterar vi skojigheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om delfiner och valar i Norditalien.
Newsletter_2863
I Toscana och framför allt i den södra delen av regionen kallat Maremma är traditionen för jakt utbredd, och därför finns det också många recept på vilt. Detta är ett renässans-recept på vildsvin med söta och sura ingredienser som ättika och druvor samt choklad.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev