In-Italias nyhetsbrev

Bästa läsare!

Augusti-utgåvan av vårt nyhetsbrev är späckat med underhållande inlägg om värdinnan Guja från Alperna, fiskrestauranger i Cinque Terre och så kan du tillaga din egen choklad-mandelkaka. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2842
Vad gör man när ens hotell vilar i famnen på ett dramatiskt landskap? Svaret är Maison Tissiere, som klamrar sig fast på Valle d'Aostas alpland på gränsen till Frankrike och Schweiz. Här har 44-åriga Guja förvandlat sin fars gamla fjällstuga till en fridfull reträttplats där kontrasterna mellan evighetssnön och bergssolen utanför möts i en stilla dialog med hotellets moderna inre.
Newsletter_2833
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller bra tips. Denna månad avslöjar Stefania sin TOP 3 över fiskrestauranger i Cinque Terre.
Newsletter_2834
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om en stor skillnad mellan Sicilien och Sardinien.
Newsletter_2836
Har du också ofta drömt dig bort till det vackra Amalfikusten och den exotiska ön Capri? Eller har du kanske till och med varit där i sommar? Jag nöjer mig med att drömma mig till Capri vid doften av denna choklad-mandelkaka.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev