In-Italias nyhetsbrev

Bästa läsare,

Vi fortsätter vårt nya inslag i nyhetsbrevet här i juni: ”Möt eldsjälen bakom din semester”. Vi går nära in på några av våra mest trofasta samarbetspartners som har en ganska speciell historia att berätta för dig. Nederst i mejlet kan du välja att skriva det ut – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2809
Vårt dotterbolag get2know.it har ett fördelaktigt kontrakt med Italiens största biluthyrare, Maggiore. Priset är utan överraskningar och du kan hämta och lämna bilen på alla flygplatser i Italien, i de större städerna samt på flera tågstationer över hela landet.
Newsletter_2802
Djupt inne i den lummiga bukten som utgör Gardasjöns nordligaste spets ligger staden Limone. På Hotel Europa som härligt präglas av de goda citronerna som gjort staden så känd får man extra magi. Det är det varma värdskapet från syskonen Domenico och Sofia som möter gästerna vid ankomst – den själ, som får folk att återvända tillbaka, samt nya Gardasjön-farare till att förälska sig i denna lilla oas.
Newsletter_2806
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av våra medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller bra tips. I denna månad avslöjar Louise sin TOP 3 över italienska favoriträtter.
Newsletter_2807
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om ett av Europas äldsta träd.
Newsletter_2808
Nu är det igen säsong för de goda blomkålshuvuden med deras fina vita buketter som står i fin kontrast till den ljusgröna fracken. Blomkål är en trevlig kål, som framför allt här på säsongen kan få det att vattnas i min mun. Jag har därför funnit detta recept på en italiensk gratäng med blomkål för at hylla den skandinaviska blomkålsäsongen.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev