In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

I denna månad introducerar vi ett nytt fast inlägg i nyhetsbrevet: ”Möt eldsjälen bakom din semester”. Vi går nära in på några av våra mest trogna samarbetspartners, som både har något på hjärtat och har förstått konsten att praktisera gästfrihet. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet för att läsa det i din trädgård eller på balkongen – men med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2791
Där Etnas lavaslätter möter norra Siciliens gröna berg och havets blått tindrande sken ligger lantstället La Collina dei Nebrodi. ”Här är det svårt att veta var kroppen slutar och själen börjar”, ler Sergio, och slår handen ut mot vulkanöarna i horisonten i fjärran. Lägg där till: det pittoreska semesterboende och dess ägare båda två helt oförglömliga.
Newsletter_2776
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av våra medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller bra tips. I denna månad avslöjar Allan sin TOP 3 över helt speciellt utvalda hotell med själ och god stämning.
Newsletter_2779
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om en riktigt trevlig och populär nöjespark i Norditalien.
Newsletter_2780
Ärtsäsongen närmar sig och vad är bättre och mer vårligt än att kombinera de späda nya grönsaker med en härligt matig fisk? Därför kommer jag här denna vårmånad med receptet på marulk med ärtkräm.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev