In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

Här i februari kan du värma dig med Mamma Luisas helt speciella rom-ravioli medan du listar ut om du antingen är Piemonte eller Toscana-typen. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2704
Finns det någon stad man skrivit så mycket om som Rom? Kanske Paris. Och precis som med Paris så finns det ingen ende med Rom. Du kan återvända igen och igen för varje gång uppleva nya sidor av staden, eller bara för att återuppleva gamla smultronställe och njuta av de ståtliga sevärdheterna. Som ingen annan italiensk stad besöker vi Rom året runt och varje månad året om har sin egen charm. Mer än ’när’ är Rom en fråga om ’var’, då staden är mycket stor.
Newsletter_2707
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller tips. I denna månad avslöjar Caroline sin TOP 3 över de vackraste trädgårdarna i Florens.
Newsletter_2708
Tycker du om vin, vackert landskap och sevärda städer? Och tänker du därmed att Toscana är det upplagda valet för din semester? Så har du rätt, men det finns även andra möjligheter än klassikern Toscana, som till fullo kan infria förväntningarna till den perfekta semestern där dessa kriterier ingår. Regionen Piemonte som ligger i det nordvästra hörnet av Italien betraktas av många som Toscanas lillebror, men kan på många område fint mäta sig med sin storebror.
Newsletter_2714
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om italienska oliver från Frankrike.
Newsletter_2716
Detta är ett klassiskt italienskt dessert-recept som många av de italienska regionerna hävdar härstammar från just deras territorium. Således ses den i en sardisk version med russin med flytande honung eller i en extravagant version med chokladbitar i, som är en speciell karneval specialitet i och omkring regionen Lazio.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev