In-Italias nyhetsbrev

Bästa läsare!

Välkommen till ett helt nytt och friskt år. Denna gång hjälper vi dig med att besluta om ni ska bo på hotell eller i lägenhet under er nästa resa till Italien. Dessutom kan du läsa om den perfekta familjesemestern vid Luganosjön. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning och God fortsättning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2672
Du kommer enkelt till Italien. Fler och fler flygbolag får upp ögonen för Italiens mångsidiga skönhet och erbjuder flera direktflyg och i övrigt många rutter med smidig mellanlandning.
Newsletter_2673
Jag heter Mattias och är 12 år. Mamma och Pappa har sagt att vi ska på semester till Italien till sommaren. Det vet ännu inte vart vi ska åka men vi kör själva i vår egen bil från Sverige. De vill gärna undgå att resan blir allt för lång då jag och min lillebror Daniel på 9 år kan bli lite otåliga i baksätet – så de letar efter något i Norditalien.
Newsletter_2678
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller tips. Denna månad avslöjar Louise sin TOP 3 över sina favoritbutiker i Italien.
Newsletter_2679
När du går i gång med din semesterplanering finns det flera saker att förhålla sig till. Vart vill du resa? Vill du på badsemester eller kanske en mer kulturellt präglad semester? Vilka faciliteter önskar du att semesterstället ska innehålla? Och sist men inte minst hur vill du bo – i semesterlägenhet eller på hotell?
Newsletter_2686
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om omotiverade italienska mat-klichéer.
Newsletter_2687
Denna månad ska vi baka ett saftigt bröd – eller rättare sagt: Jag har bakat det klassiska brödet Focaccia [FOKAAATJA ] som man äter i Italien som mellanmål, men som även kan ätas som tillbehör till lunch, middag eller som tilltugg till välkomstdrinken. I Sverige skulle den kunna fungera även på frukostbordet. Kort och gott gör sig Focaccia bra till väldigt mycket och det kan varieras i smak och mättnadsgrad då man kan göra det enkelt med salt och rosmarin eller i en betydligt mer kompakt version med både tomater och lök – nästan som en pizza.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev