In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

Julen är över oss – och vad är därför mer upplagt än att mysläsa sig igenom In-Italias nyhetsbrev som denna gång handlar om både Rom, Sardinien, Ligurien, Toscana och Umbrien. Nederst i mejlet kan du skriva det ut – med tanke på miljön.

Trevlig läsning & god Jul!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2644
Efter min senaste rundresa i Toscana i slutet av september där jag bl.a. besökte gården Agriturismo Montalbino fick jag det konstaterat för mig: Det är här jag ska bo! På detta underbara lantställe förenas ett hav av goda faciliteter för vuxna och inte minst barn med en helt unik atmosfär. Det förvånar inte, att detta ställe år efter är är fullbokat från juni till september!
Newsletter_2648
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller tips. Denna månad avslöjar Allan sin TOP 3 över sina första intryck av Sardinien.
Newsletter_2650
Var ska man bo i Rom? Denna fråga ställer de flesta sig, när de ska planera: Hur använder man på bästa vis sina dyrbara dagar i den eviga staden? Oavsett om det är för första, andra eller sjunde gången i staden. De flesta vill nog helst vakna upp med utsikt till Pantheon, två minuters promenad till Tibern, en busshållplats utanför dörren som går till Colosseum och en trevlig och billig familjedriven restaurang runt hörnet. Men få klarar det, och i stort sett varje kvarter i Rom har sin egen charm, oavsett hur olika de än må vara.
Newsletter_2654
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om blomsterrivieran i regionen i Ligurien.
Newsletter_2655
Denna månad ska julen firas och man kan lika bra komma igång med att baka dofterna in i köket och resten av sin bostad. Detta recept säkrar juldofter och stämning för hela familjen – även flera dagar efter, att kakorna kommit ut från ugnen.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev