In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

Oktober är månaden då du kan värma dig med en svamprisotto, medan du läser om italiensk tv-kultur och italiensk sallad. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2599
Många förknippar Toscana med vinmarker, böljande kullar och… otaliga turister från hela världen. Detta Toscana är bildskönt och förståligt nog välbesökt med höga priser som följd. Men det finns även utkants-Toscana, som på många sett och vis är lika spännande men mindre känt i resten av världen och därför både mer pittoreskt och billigt.
Newsletter_2602
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig topplista med rekommendationer eller tips. Denna månad avslöjar Allan sin TOP 3 över små paradisiska sandbukter i Italien.
Newsletter_2604
Det är ganska känt att italiensk TV i hög grad präglas av lättklädd underhållning. TV i Italien bjuder dock på annat än tom underhållning och kanske är ett trendbrott på väg, vad angår karaktären på den lätta underhållning med tillhörande lättklädda damer.
Newsletter_2607
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om lite internationell förvirring omkring italiensk sallad.
Newsletter_2608
I juli månad presenterade jag ett recept från en tidigare komiker, Masterchef-vinnaren i Danmark, Timm Vladimirs Køkken. Nu får ni åter ett recept från den populäre herren som jag var i köket med i maj månad i år. Denna gången en lite mer höstinspirerad rätt, nämligen den norditalienska nationalrätten risotto.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev